Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

ŞEYTANI MAHKEMEYE VERMEK İÇİN YOL AÇILDI MI?

Elbette dünya hayatının olduğu bir yerde şeytanın mahkemeye çıkıp boyunun ölçüsünün alınması söz konusu olamaz. Bir yaratıcıya inananların, şeytan tasviri ile bu işlerde işi olmayanların tasviri çok farklı olduğundan şeytanı tanımlamak çok zordur diyelim. Pandemi plandemi dönemi içinde ülkemizde var gücü ile küresel çetenin planının tam olarak uygulanması için elinden geleni ardına koymayan temsilcilerinden en önemlisi birkaç gün önce istifa edip sahne gerisine çekilmiş. Bu uşağın istifasının sebebi ne olursa olsun, bu Dünya’da mutlaka hesap vermesi gerekir. Lamı cimi yok, bu iş ahirete kalmadan burada mahkemeye çıkartmalı ve yaptıklarının hesabını vererek öyle gitmeli. Mahkeme-i kübra da vereceği hesap daha başka olacağı içinde burada adam gibi hesabı vermeli. Kaçıp gitmek yok.  2021 ve sonrası senelerimizi cehenneme çeviren bir şeytan uşağının yakasına yapışmalı ve mahkeme salonunda hesap vermesini izlemeliyiz. Benim dava açacak param olmadığı içinde bir babayiğit çıkmalı ve bu uşağı mahkemeye çıkartacak davayı açmalı. Unutmadan, geçti gitti, biz şimdi mutluyuz, o zaman bunlara inandık ve korku ile bunları yaptık demenin hiçbir manası yok. Bu plandeminin peşinden ne geleceğini söyleyen bu aşağılık grubun, her türlü kötülüğü yapmasına izin vermenin mantığı yok. Ekonomik sıkıntılar, savaşlar, gıda üzerinden kıtlık numarası, iklim değişikliği palavrasının peş peşe gelmesi hep bu plandeminin içindeydi. Ben öyle kabul ediyorum. “Başkaları çok attın sen dese de” biz yolumuza devam ediyoruz. O günlerde kabus içinde çok şeyi görmek istemeyenler artık hakikatin en olduğunu idrak ediyor. Birkaç ülke de bu pandeminin uygulayıcıları davalar ile karşı karşıya olmasına rağmen, ülkemizde şu ana kadar kimse bu uşak ve ekibi hakkında dava açmayı düşünmediler gibi. Dediğim gibi dava için param olsa(epeyce bir para bu dava ve peşindeki süreç, çuval işi paran olacak) bir saniye bile beklemeden, koca kafa uşağın defterini dürerdim. Tan bir görev adamı gibi her denileni, harfiyen yerine getirdi ve geride çok büyük bir hasar ve acı bıraktı. Tabii ona bu zaman zarfı içinde kul köle olanlarda bundan geri kalmadan boylarının ölçüsünü almalıdır. Siyasi, kamu veya sermayenin içinde biri olsam bunları çoktan mahkeme salonlarında hesap verirken izletirdim. “Allah’ın yazdığı kaderi, biz firavunlar değiştireceğiz” diyerek melanet salanlara “hoşt” demek lazım.       
Ekleme Tarihi: 05 Temmuz 2024 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

ŞEYTANI MAHKEMEYE VERMEK İÇİN YOL AÇILDI MI?

Elbette dünya hayatının olduğu bir yerde şeytanın mahkemeye çıkıp boyunun ölçüsünün alınması söz konusu olamaz. Bir yaratıcıya inananların, şeytan tasviri ile bu işlerde işi olmayanların tasviri çok farklı olduğundan şeytanı tanımlamak çok zordur diyelim. Pandemi plandemi dönemi içinde ülkemizde var gücü ile küresel çetenin planının tam olarak uygulanması için elinden geleni ardına koymayan temsilcilerinden en önemlisi birkaç gün önce istifa edip sahne gerisine çekilmiş. Bu uşağın istifasının sebebi ne olursa olsun, bu Dünya’da mutlaka hesap vermesi gerekir. Lamı cimi yok, bu iş ahirete kalmadan burada mahkemeye çıkartmalı ve yaptıklarının hesabını vererek öyle gitmeli. Mahkeme-i kübra da vereceği hesap daha başka olacağı içinde burada adam gibi hesabı vermeli. Kaçıp gitmek yok.  2021 ve sonrası senelerimizi cehenneme çeviren bir şeytan uşağının yakasına yapışmalı ve mahkeme salonunda hesap vermesini izlemeliyiz. Benim dava açacak param olmadığı içinde bir babayiğit çıkmalı ve bu uşağı mahkemeye çıkartacak davayı açmalı. Unutmadan, geçti gitti, biz şimdi mutluyuz, o zaman bunlara inandık ve korku ile bunları yaptık demenin hiçbir manası yok. Bu plandeminin peşinden ne geleceğini söyleyen bu aşağılık grubun, her türlü kötülüğü yapmasına izin vermenin mantığı yok. Ekonomik sıkıntılar, savaşlar, gıda üzerinden kıtlık numarası, iklim değişikliği palavrasının peş peşe gelmesi hep bu plandeminin içindeydi. Ben öyle kabul ediyorum. “Başkaları çok attın sen dese de” biz yolumuza devam ediyoruz. O günlerde kabus içinde çok şeyi görmek istemeyenler artık hakikatin en olduğunu idrak ediyor. Birkaç ülke de bu pandeminin uygulayıcıları davalar ile karşı karşıya olmasına rağmen, ülkemizde şu ana kadar kimse bu uşak ve ekibi hakkında dava açmayı düşünmediler gibi. Dediğim gibi dava için param olsa(epeyce bir para bu dava ve peşindeki süreç, çuval işi paran olacak) bir saniye bile beklemeden, koca kafa uşağın defterini dürerdim. Tan bir görev adamı gibi her denileni, harfiyen yerine getirdi ve geride çok büyük bir hasar ve acı bıraktı. Tabii ona bu zaman zarfı içinde kul köle olanlarda bundan geri kalmadan boylarının ölçüsünü almalıdır. Siyasi, kamu veya sermayenin içinde biri olsam bunları çoktan mahkeme salonlarında hesap verirken izletirdim.

“Allah’ın yazdığı kaderi, biz firavunlar değiştireceğiz” diyerek melanet salanlara “hoşt” demek lazım.       

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.