Necdet DERVİŞOĞLU
Köşe Yazarı
Necdet DERVİŞOĞLU
 

ÜLKE AYAKTA

Tebrikler CHP. Tebrikler, Cumhuriyet Halk Partisinin İl örgütleri, İlçe örgütleri. Kadın kolları, Gençlik kolları,ve, Sizlerede Tebrikler , Cumhuriyet Halk Partisinden Bir yıl önce, Belediye başkanlıklarına aday olup seçilen , Tüm belediye başkanları..!   Evet. Bu tebrikler de nerden çıktı diyenlerimizde olacaktır. Olsun. Ne derler, Yiğidin hakkı yiğide..! Bir tebrikte yeniden genel başkan seçilen ,sayın, Özgür Özel’e..   Öyle ya, Bakmayın siz,bazı haber kaynaklarının, Gazete ve TV  ‘lerin Siyaset uzmanı kişilerin !, Reis ‘ten korkularına,görmezden gelmeye çalıştıklarına. İşin aslı, Bütün Türkiye CHP ‘yi  izledi. Hafta sonu CHP’nin olağanüstü kongresi yapıldı.   Tek adayın olduğu seçim, Döndürülen tezgahlara, Her türlü fırıldak işlere rağmen, Öncekilere benzemeden, Kavgasız gürültüsüz sonlandı..   Bizde, —Vatana millete hayırlı olsun inşallah..!  diyoruz elbette..   Ama, Esas tebrik edilmesi gerekeni ,teşekkür edilmesi gereken durumu göz ardı etmemiz büyük haksızlık olur..  Kim o yahu filan demeyin. Elbetteki,o kişi, Reis !. Baksanıza duruma,uyuyan,çalışmayan, Yan gelip yatan , CHP’yi ve Üzerinde ölü toprağı olan,bütün Türkiye ‘yi ayağa kaldırdı . Meydanlar insan seli.. Sadece bu mu.? Reis, Kendi eliyle, Belkide siyasi hayatını sonlandıracağı, Emekli olup kenara çekileceği , İşin doğrusu, Son  seçiminde yarışacağı rakibini Kendi eliyle ortaya çıkardı. Şimdilik içerde ,hapiste olduğuna bakmayın. İşin gerçeği,yakın bir zamanda, Türkiye bu büyük yarışı,bu finali izleyecektir..!
Ekleme Tarihi: 08 Nisan 2025 - Salı
Necdet DERVİŞOĞLU

ÜLKE AYAKTA

Tebrikler CHP.

Tebrikler,

Cumhuriyet Halk Partisinin

İl örgütleri,

İlçe örgütleri.

Kadın kolları,

Gençlik kolları,ve,

Sizlerede Tebrikler ,

Cumhuriyet Halk Partisinden

Bir yıl önce,

Belediye başkanlıklarına aday olup seçilen ,

Tüm belediye başkanları..!

 

Evet.

Bu tebrikler de nerden çıktı diyenlerimizde olacaktır.

Olsun.

Ne derler,

Yiğidin hakkı yiğide..!

Bir tebrikte yeniden genel başkan seçilen ,sayın,

Özgür Özel’e..

 

Öyle ya,

Bakmayın siz,bazı haber kaynaklarının,

Gazete ve TV  ‘lerin

Siyaset uzmanı kişilerin !,

Reis ‘ten korkularına,görmezden gelmeye çalıştıklarına.

İşin aslı,

Bütün Türkiye CHP ‘yi  izledi.

Hafta sonu CHP’nin olağanüstü kongresi yapıldı.

 

Tek adayın olduğu seçim,

Döndürülen tezgahlara,

Her türlü fırıldak işlere rağmen,

Öncekilere benzemeden,

Kavgasız gürültüsüz sonlandı..

 

Bizde,

—Vatana millete hayırlı olsun inşallah..! 

diyoruz elbette..

 

Ama,

Esas tebrik edilmesi gerekeni ,teşekkür edilmesi gereken durumu göz ardı etmemiz büyük haksızlık olur..

 Kim o yahu filan demeyin.

Elbetteki,o kişi,

Reis !.

Baksanıza duruma,uyuyan,çalışmayan,

Yan gelip yatan ,

CHP’yi ve

Üzerinde ölü toprağı olan,bütün Türkiye ‘yi ayağa kaldırdı .

Meydanlar insan seli..

Sadece bu mu.?

Reis,

Kendi eliyle,

Belkide siyasi hayatını sonlandıracağı,

Emekli olup kenara çekileceği ,

İşin doğrusu,

Son  seçiminde yarışacağı rakibini

Kendi eliyle ortaya çıkardı.

Şimdilik içerde ,hapiste olduğuna bakmayın.

İşin gerçeği,yakın bir zamanda,

Türkiye bu büyük yarışı,bu finali izleyecektir..!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.