Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

ACİL DURUM VARMIŞ HABERİNİZ OLSUN

Dün öğle üzeri bir esnaf arkadaşın yanına uğradım sohbet için. Orada bir tv kanalı açık ve haberleri veriyordu. Şöyle göz ucuyla sohbet ederken haberlerde maymun virüsü salgını olduğunu ve bu mevzu da covidde ortalığı yangın yerine çeviren şeytanın ülkemizdeki temsilcilerinden biri açıklama yapıyordu. Bu uşak kisveli kişi covidde sabah akşam milleti korkutmak için yalan üstüne yalan söyleyerek küresel yapının emirlerini bir hakkın yerine getirmişti. Biraz dinledim ve arkadaşıma, “bak şu şeytana, yine laf edip duruyor” dedim. O da; “yok yahu bu virüs uzmanı, pandemi de çok kişi bu sayede ölmedi” deyince, “eee ölenlerin hesabını kim verecek” diye karşı cevap verdim. O da koşa koşa aşıya gitmiş aynen öyle dedi sonra. Aradan çok zaman geçmedi de mi? Yeniden bu yaz sıcaklarında tavanın altı ısıtılıyor. Covidde büyük bir hayal kırıklığına maruz kalan şeytanın çetesi(yine de verdikleri hasar az buz değildi, onlar 1 milyar insan ölsün diye yola çıkmıştı ancak bekledikleri olmadı) maymun virüsü ile sahneye tekrar çıkmak için DSÖ denen aşağılık yapıyı sahaya sürdü. Bir forvet gibi DSÖ’de hemen atağa geçerek bir gün önce acil durum ilan ederek maymun virüsü salgını geliyor gibi bir açıklama yaptı. Bu örgüt kendini dünyanın efendisi falan sanıyor. İçi boş bir örgüt, başındaki uşakta doktor falanda değil. Mikrobiyoloji ve Sıtma uzmanı, doktorluğu buradan geliyor. Hukukçu, akademisyenlerin aldığı unvan gibi bu unvanı. Tıp falan veya sağlık üzerine bir şey bildiği yok sıradan insanlar gibi. Zaten uşak olduğu için bu DSÖ denen örgüte başkan yapılmış. Yoksa bir özelliği yok. Mason veya diğer gizli örgütlerin adamı değilsen buralara gelmen söz konusu olamaz. Şeytanın planı(biz böyle biliyoruz, anlıyoruz başkası buna inanıp inanmamakta serbesttir) yeryüzünde hakim olsun diyerek çok sayıda uşak ve adamı ile tam bir hücum ekibi kurarak saldırıya kaldığı yerden devam edecekler. Aslında bugün köşeye, ülkemizdeki bankaların son yıllarda elde ettiği kar üstüne kar’ları yazacaktım. Kısa bir bahsedeyim ve gelecek köşeye bırakayım. Bu bankalar, 55 banka dahil edilmiş hesaba, ilk altı ay içinde 600 milyar kar etmiş. Birde ülke batıyor diyorlar. Bu iş nedir, bakmaya devam edelim.        
Ekleme Tarihi: 16 Ağustos 2024 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

ACİL DURUM VARMIŞ HABERİNİZ OLSUN

Dün öğle üzeri bir esnaf arkadaşın yanına uğradım sohbet için. Orada bir tv kanalı açık ve haberleri veriyordu. Şöyle göz ucuyla sohbet ederken haberlerde maymun virüsü salgını olduğunu ve bu mevzu da covidde ortalığı yangın yerine çeviren şeytanın ülkemizdeki temsilcilerinden biri açıklama yapıyordu. Bu uşak kisveli kişi covidde sabah akşam milleti korkutmak için yalan üstüne yalan söyleyerek küresel yapının emirlerini bir hakkın yerine getirmişti. Biraz dinledim ve arkadaşıma, “bak şu şeytana, yine laf edip duruyor” dedim. O da; “yok yahu bu virüs uzmanı, pandemi de çok kişi bu sayede ölmedi” deyince, “eee ölenlerin hesabını kim verecek” diye karşı cevap verdim. O da koşa koşa aşıya gitmiş aynen öyle dedi sonra. Aradan çok zaman geçmedi de mi? Yeniden bu yaz sıcaklarında tavanın altı ısıtılıyor. Covidde büyük bir hayal kırıklığına maruz kalan şeytanın çetesi(yine de verdikleri hasar az buz değildi, onlar 1 milyar insan ölsün diye yola çıkmıştı ancak bekledikleri olmadı) maymun virüsü ile sahneye tekrar çıkmak için DSÖ denen aşağılık yapıyı sahaya sürdü. Bir forvet gibi DSÖ’de hemen atağa geçerek bir gün önce acil durum ilan ederek maymun virüsü salgını geliyor gibi bir açıklama yaptı. Bu örgüt kendini dünyanın efendisi falan sanıyor. İçi boş bir örgüt, başındaki uşakta doktor falanda değil. Mikrobiyoloji ve Sıtma uzmanı, doktorluğu buradan geliyor. Hukukçu, akademisyenlerin aldığı unvan gibi bu unvanı. Tıp falan veya sağlık üzerine bir şey bildiği yok sıradan insanlar gibi. Zaten uşak olduğu için bu DSÖ denen örgüte başkan yapılmış. Yoksa bir özelliği yok. Mason veya diğer gizli örgütlerin adamı değilsen buralara gelmen söz konusu olamaz. Şeytanın planı(biz böyle biliyoruz, anlıyoruz başkası buna inanıp inanmamakta serbesttir) yeryüzünde hakim olsun diyerek çok sayıda uşak ve adamı ile tam bir hücum ekibi kurarak saldırıya kaldığı yerden devam edecekler.

Aslında bugün köşeye, ülkemizdeki bankaların son yıllarda elde ettiği kar üstüne kar’ları yazacaktım. Kısa bir bahsedeyim ve gelecek köşeye bırakayım. Bu bankalar, 55 banka dahil edilmiş hesaba, ilk altı ay içinde 600 milyar kar etmiş. Birde ülke batıyor diyorlar. Bu iş nedir, bakmaya devam edelim.        

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.