Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

NİCE 19 YILLARA…

27 Haziran 2006… Bizler için çok önemli bir tarih… Aslında sizlere bundan tam 52 yıl önce başlayan bir serüvenden bahsetmek istiyorum. 1972 yılında ilkokuldan çıkarak kendisini matbaanın içinde bulan, Ve 13 yaşında eline kumpas alarak, Dönemin o zorlu şartlarında matbaa ustası olan, Arkadaşları okul sıralarında eğitim hayatını sürdürürken, 13 yıl boyunca ustası olan merhum Öğretmen Osman Fikret Cürgül’ün yanında kendisini geliştiren, 1985 yılında ise Yıldız Ofset Matbaacılığın temellerini atarak, Bir başkasının iş yerinin arkasında pedal diye tabir edilen manuel el sallama baskı makinesi ile kendi matbaasını kuran, Ardından ise kiraladığı dükkanda işini genişleterek, Elektrikli pedal alan ve daha sonra satın aldığı işyerinde faaliyetlerini yürüterek, Halen Giresun’da yaşayan en eski matbaacılardan olan Ali Yıldız’ın 2006 yılında kendi matbaasında kurduğu Yıldız Haber Gazetesi bugün 19 yaşında. Bulancak ve Giresun’da açtığı gazete ile bugün 19. yılını kutlayan imtiyaz sahibimiz sayın Ali Yıldız’a okurlarımız adına teşekkür etmek istiyorum. Bizlere açtığı bu yol sayesinde bugün, 19 yıldır yayın hayatını sürdüren Yıldız Haber Gazetesi, 2023 Nisan ayında da Basın İlan Kurumuna bağlanan www.yildizhaber.com.tr. İsimli İnternet Haber Sitemiz her gün onbinlerce okuru ile buluşuyor… 19 yıl önce temelleri atılan Yıldız Haber Gazetesi, Çalışkan ve başarılı kadrosu ile her gün bölgenin gündemini belirlerken, Kamuoyunun haber alma hakkını yerine getirmeye devam ediyor. En doğru ve tarafsız haberleri okurları ile buluşturan Yıldız Haber Gazetesi’nin 19. Yılına girdiği bu günlerde başta İmtiyaz Sahibimiz kıymetli babam Ali Yıldız olmak üzere, gazetemiz ve internet haber sitemizde emek harcayan tüm arkadaşlarıma, Kıymetli köşe yazarlarımıza, Dağıtıcı arkadaşlarıma, Ve Yıldız Haber Gazetesinin tarafsızlık ilkesi ile yayın hayatını sürdürmesinde büyük emeği bulunan tüm okurlarımıza teşekkür ederim. Nice 19 yıllara diyerek hepinizi saygıyla selamlıyorum. Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 28 Haziran 2024 - Cuma
Sinan Yıldız

NİCE 19 YILLARA…

27 Haziran 2006…

Bizler için çok önemli bir tarih…

Aslında sizlere bundan tam 52 yıl önce başlayan bir serüvenden bahsetmek istiyorum.

1972 yılında ilkokuldan çıkarak kendisini matbaanın içinde bulan,

Ve 13 yaşında eline kumpas alarak,

Dönemin o zorlu şartlarında matbaa ustası olan,

Arkadaşları okul sıralarında eğitim hayatını sürdürürken,

13 yıl boyunca ustası olan merhum Öğretmen Osman Fikret Cürgül’ün yanında kendisini geliştiren,

1985 yılında ise Yıldız Ofset Matbaacılığın temellerini atarak,

Bir başkasının iş yerinin arkasında pedal diye tabir edilen manuel el sallama baskı makinesi ile kendi matbaasını kuran,

Ardından ise kiraladığı dükkanda işini genişleterek,

Elektrikli pedal alan ve daha sonra satın aldığı işyerinde faaliyetlerini yürüterek,

Halen Giresun’da yaşayan en eski matbaacılardan olan Ali Yıldız’ın

2006 yılında kendi matbaasında kurduğu Yıldız Haber Gazetesi bugün 19 yaşında.

Bulancak ve Giresun’da açtığı gazete ile bugün 19. yılını kutlayan imtiyaz sahibimiz sayın Ali Yıldız’a okurlarımız adına teşekkür etmek istiyorum.

Bizlere açtığı bu yol sayesinde bugün,

19 yıldır yayın hayatını sürdüren Yıldız Haber Gazetesi,

2023 Nisan ayında da Basın İlan Kurumuna bağlanan www.yildizhaber.com.tr. İsimli İnternet Haber Sitemiz her gün onbinlerce okuru ile buluşuyor…

19 yıl önce temelleri atılan Yıldız Haber Gazetesi,

Çalışkan ve başarılı kadrosu ile her gün bölgenin gündemini belirlerken,

Kamuoyunun haber alma hakkını yerine getirmeye devam ediyor.

En doğru ve tarafsız haberleri okurları ile buluşturan Yıldız Haber Gazetesi’nin 19. Yılına girdiği bu günlerde başta İmtiyaz Sahibimiz kıymetli babam Ali Yıldız olmak üzere, gazetemiz ve internet haber sitemizde emek harcayan tüm arkadaşlarıma,

Kıymetli köşe yazarlarımıza,

Dağıtıcı arkadaşlarıma,

Ve Yıldız Haber Gazetesinin tarafsızlık ilkesi ile yayın hayatını sürdürmesinde büyük emeği bulunan tüm okurlarımıza teşekkür ederim.

Nice 19 yıllara diyerek hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bahtiyar Yaşat Çolak
(02.07.2024 09:43 - #72456)
Ali Yıldız; Basında Bulancağın Marka Değeri olan Bulancak Yıldız Haberi oluşturma süreçleri ve hayat hikayesi kitap haline getirilerek yayınlanmalıdır. Onun başarı hikayesi sıfırdan başlayıp, tırnaklarıyla kazıyarak üstelik hiç kimseyi üzmeden, kazık atmadan başarılan örnek bir yaşam öyküsüdür. Allah sağlıklı uzun ömür versin.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.