Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

SICAK RÜZGARLAR ESİYOR!

Sevgili okurlar… Geçtiğimiz haftalarda siyaset sahnelerinde karşımıza çıkan ziyaret görüşmeleri yerel de vatandaşları bir hayli memnun ediyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile karşılıklı ziyaretleri, Yerelde sıcak rüzgarlar estiriyor. Siyaset sahnesinde hep görmek istediğimiz, Karşılıklı istişarelerle yapılan siyasetin uzun bir dönem atışmalarla ve tartışmalarla geçmesinin ardından yeniden eski günlere dönmesi memleket adına güzel bir gelişmedir. Bunun en güzel örneğini, Yaşadığımız şehirlerde görebiliyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı ziyaret etmişti. Akabinde Pazartesi günü de AFAD Başkanı Okay Memiş, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı ziyaret etti. Devlet kurumlarında çalışan birçok kişi yakın bir tarihe kadar muhalefet belediyelerini ziyaret etmiyorlardı. Yukarıda esen sıcak rüzgarların aşağılara inmesi halkı da memnun etti. Memleketimiz adına bu tür ziyaretler hep kaynaşma açısından hem de memlekete hizmet açısından çok önemli… Memlekete yatırım gelmesi adına, Bu tarz ziyaretler kaynaşmayı ortaya çıkarırken, Yapılacak hizmetlerde de önemli rol oynar. Malumunuz Giresun ve ilçeleri aldığı hizmetlerin yanı sıra alamadığı birçok hizmetle hep ön plana çıkıyor. Derdimize derman olacak yatırımları ne yazık ki alamıyoruz. Mesela geçtiğimiz hafta gazetemizin hem spor sayfasında hem de manşet haberinde Bulancak’ı ilgilendiren çok önemli iki projeyi gündeme almıştık. İnşallah bu tarz ziyaretler sayesinde bu bahsettiğimiz projelerin önü açılır. Bu projelerde hem memleketimizde yaşayan insanlarımızın sosyal hayatını etkiler, Hem de bölgeye gelmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin sayısını artırarak, Bölgemize katma değer sağlar. İnşallah yetkililer de bu yazdıklarımızı görürler ve buna göre hareket ederek, Projeleri hayat geçirirler. Kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 23 Temmuz 2024 - Salı
Sinan Yıldız

SICAK RÜZGARLAR ESİYOR!

Sevgili okurlar…

Geçtiğimiz haftalarda siyaset sahnelerinde karşımıza çıkan ziyaret görüşmeleri yerel de vatandaşları bir hayli memnun ediyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile karşılıklı ziyaretleri,

Yerelde sıcak rüzgarlar estiriyor.

Siyaset sahnesinde hep görmek istediğimiz,

Karşılıklı istişarelerle yapılan siyasetin uzun bir dönem atışmalarla ve tartışmalarla geçmesinin ardından yeniden eski günlere dönmesi memleket adına güzel bir gelişmedir.

Bunun en güzel örneğini,

Yaşadığımız şehirlerde görebiliyoruz.

Geçtiğimiz haftalarda Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti,

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı ziyaret etmişti.

Akabinde Pazartesi günü de AFAD Başkanı Okay Memiş,

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı ziyaret etti.

Devlet kurumlarında çalışan birçok kişi yakın bir tarihe kadar muhalefet belediyelerini ziyaret etmiyorlardı.

Yukarıda esen sıcak rüzgarların aşağılara inmesi halkı da memnun etti.

Memleketimiz adına bu tür ziyaretler hep kaynaşma açısından hem de memlekete hizmet açısından çok önemli…

Memlekete yatırım gelmesi adına,

Bu tarz ziyaretler kaynaşmayı ortaya çıkarırken,

Yapılacak hizmetlerde de önemli rol oynar.

Malumunuz Giresun ve ilçeleri aldığı hizmetlerin yanı sıra alamadığı birçok hizmetle hep ön plana çıkıyor.

Derdimize derman olacak yatırımları ne yazık ki alamıyoruz.

Mesela geçtiğimiz hafta gazetemizin hem spor sayfasında hem de manşet haberinde Bulancak’ı ilgilendiren çok önemli iki projeyi gündeme almıştık.

İnşallah bu tarz ziyaretler sayesinde bu bahsettiğimiz projelerin önü açılır.

Bu projelerde hem memleketimizde yaşayan insanlarımızın sosyal hayatını etkiler,

Hem de bölgeye gelmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin sayısını artırarak,

Bölgemize katma değer sağlar.

İnşallah yetkililer de bu yazdıklarımızı görürler ve buna göre hareket ederek,

Projeleri hayat geçirirler.

Kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.