Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

VATAN SEVGİSİ VE ADALET ARAYIŞI!

Sevgili okurlar… Tarihimizde Türkler tarafından kurulan 16 devlet bulunuyor. Bu devletler sırasıyla Büyük Hun, Batı Hun, Avrupa Hun, Ak Hun, Göktürk, Avar, Hazar, Uygur, Karahan, Gazneliler, Büyük Selçuklu, Harezmşahlar, Altınordu, Timur, Babür ve Osmanlı İmparatorluğu… Türkiye Cumhuriyetinin varoluşu bu devletlerden geliyor. Hep savaşçı bir ırk olarak bilinen Türkler, Bugün Türkiye Cumhuriyeti adı altında, Dünyadaki Türkleri bir araya getirmeye uğraş veren bir ülke olarak dünya tarihinde hala söz sahibidir. Malumunuz hem imparatorluklar döneminde, Hem de Cumhuriyet tarihinde Türkleri yeryüzünden silmek, Ve Türk ismini yok etmek isteyen düşmanlarımız bulunmaktadır. Yakın tarihte de yani bundan 8 yıl önce hayatta olan her bir Türk evladının yaşadığı hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Milletimizin birlikteliği ve cesareti ile başarısız olan bu girişim, Türklerin bölünmeyeceğini, Her bir Türk vatandaşının(kanı bozuklar hariç) vatanı ve milleti için canını seve seve vereceğini ortaya koymuştur. 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan ve milletimizin hafızalarından silinmeyen o görüntülerin üzerinden 8 yıl geçti. Rabbim bir daha düşmanlara ve hainlere fırsat vermesin diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Değerli okurlar. O gün yaşanan olayların yansıması hala devam ediyor. Her gün, aradan geçen 8 yıla rağmen darbecilerle mücadele devam ediyor. Lakin hala bu yap-boz da birleşmeyen bazı noktalar var. Bu hain darbe girişiminde gerçekten mağduriyet yaşayarak hala cezaevlerinde yatan masum insanlar varsa, Devletimizin bugün en mahrem yapılarımıza kadar işleyen hainlerin temizliğini yaparken, Bu masum insanları da ayıklaması gerekiyor. Bölge olarak uzak olduğumuz fakat televizyon ekranlarında masumiyetine şüphe düşmeyen ve bugün hala cezaevlerinde yatan masum insanlarımız varsa eğer, hızlıca tespit edilerek yaşadıkları zulme son verilmesi bekleniyor. Biliyorsunuz, Bizler sadece bize anlatılanlara vakıfız. İşin arka yüzünü yani gerçekleri ne yazık ki tam olarak öğrenme durumuna sahip değiliz. Bu nedenle darbeci hainlere, düşmanlarımıza demir yumruk olan devletimiz, Masumlara da şefkatli elini göstermelidir. Gün geçmeden bu duruma son verilerek, Yenilmez bir millet olan Türk Milletinin içinde ki çürük elmaları ayıklarken, Gerçek vatan sevdalısı vatandaşlarımıza da sahip çıkmalıyız. Bu vesileyle başta tüm Aziz Şehitlerimiz olmak üzere 15 Temmuz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 16 Temmuz 2024 - Salı
Sinan Yıldız

VATAN SEVGİSİ VE ADALET ARAYIŞI!

Sevgili okurlar…

Tarihimizde Türkler tarafından kurulan 16 devlet bulunuyor.

Bu devletler sırasıyla Büyük Hun, Batı Hun, Avrupa Hun, Ak Hun, Göktürk, Avar, Hazar, Uygur, Karahan, Gazneliler, Büyük Selçuklu, Harezmşahlar, Altınordu, Timur, Babür ve Osmanlı İmparatorluğu…

Türkiye Cumhuriyetinin varoluşu bu devletlerden geliyor.

Hep savaşçı bir ırk olarak bilinen Türkler,

Bugün Türkiye Cumhuriyeti adı altında,

Dünyadaki Türkleri bir araya getirmeye uğraş veren bir ülke olarak dünya tarihinde hala söz sahibidir.

Malumunuz hem imparatorluklar döneminde,

Hem de Cumhuriyet tarihinde Türkleri yeryüzünden silmek,

Ve Türk ismini yok etmek isteyen düşmanlarımız bulunmaktadır.

Yakın tarihte de yani bundan 8 yıl önce hayatta olan her bir Türk evladının yaşadığı hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık.

Milletimizin birlikteliği ve cesareti ile başarısız olan bu girişim,

Türklerin bölünmeyeceğini,

Her bir Türk vatandaşının(kanı bozuklar hariç) vatanı ve milleti için canını seve seve vereceğini ortaya koymuştur.

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan ve milletimizin hafızalarından silinmeyen o görüntülerin üzerinden 8 yıl geçti.

Rabbim bir daha düşmanlara ve hainlere fırsat vermesin diyerek sözlerime başlamak istiyorum.

Değerli okurlar.

O gün yaşanan olayların yansıması hala devam ediyor.

Her gün, aradan geçen 8 yıla rağmen darbecilerle mücadele devam ediyor.

Lakin hala bu yap-boz da birleşmeyen bazı noktalar var.

Bu hain darbe girişiminde gerçekten mağduriyet yaşayarak hala cezaevlerinde yatan masum insanlar varsa,

Devletimizin bugün en mahrem yapılarımıza kadar işleyen hainlerin temizliğini yaparken,

Bu masum insanları da ayıklaması gerekiyor.

Bölge olarak uzak olduğumuz fakat televizyon ekranlarında masumiyetine şüphe düşmeyen ve bugün hala cezaevlerinde yatan masum insanlarımız varsa eğer, hızlıca tespit edilerek yaşadıkları zulme son verilmesi bekleniyor.

Biliyorsunuz,

Bizler sadece bize anlatılanlara vakıfız.

İşin arka yüzünü yani gerçekleri ne yazık ki tam olarak öğrenme durumuna sahip değiliz.

Bu nedenle darbeci hainlere, düşmanlarımıza demir yumruk olan devletimiz,

Masumlara da şefkatli elini göstermelidir.

Gün geçmeden bu duruma son verilerek,

Yenilmez bir millet olan Türk Milletinin içinde ki çürük elmaları ayıklarken,

Gerçek vatan sevdalısı vatandaşlarımıza da sahip çıkmalıyız.

Bu vesileyle başta tüm Aziz Şehitlerimiz olmak üzere 15 Temmuz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.