Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GEMİSİNİ TERK ETMEYEN KAPTAN ÖMERCAN ASLAN

Herkes gider, onlar kalır! Takımlarıyla özdeşleşen modern futbol efsanesi Ömercan Aslan’dan söz ediyorum. Arkadaşları takımdan tek, tek ayrılırken kaptan önceliğim 1926 Bulancakspor diyor. Aslını asla inkar etmiyor. Transfer dedikoduları bazen futbolun en ilgi çeken yanıdır. Kulüplerine tutkuyla bağlı taraftarlar için yeni sezonda kimin gidip kimin geleceği merakla cevabı beklenen bir soru işaretidir. Gazeteler en ufak bir haberi bile köpürterek verir, özellikle yıldızlar söz konusu ise büyük paralar ve büyük dedikodular gündemden düşmez. Bu sefer yetiştikleri, toy bir gençken ilk kez formasını terlettikleri ve gelen cazip tekliflere rağmen hiç ayrılmadıkları kulüpleriyle adları özdeşleşen futbol yıldızlarından biri Ömercan Aslan. Paranın egemen olduğu futbol düzeninde gemilerini terk etmemeyi seçen, bazıları daha güçlü takımların transfer tekliflerine kulak tıkayan kişilerden biri Kaptan Ömercan Aslan. Aslan 1926 Bulancakspor’da yeni yönetimin oluşmasını bekliyor. Takımdan ayrılan ayrılana. İstese Ömercan Aslan’da bu kafilenin içinde yer alırdı. Aslan ne diyor?’’1926 Bulancakspor benim için sadece bir takım değil, aynı zamanda bir ailem. Burada doğdum, büyüdüm ve futbolu öğrendim. Bu kulübün bana kattığı değerleri hiçbir yerde bulamam. Bu sezonda kırmızı-beyazlı formayı terletmek istiyorum.’’ Sahadaki takımlardan biri 1926 Bulancakspor’mu ? O zaman Kaptan hatırına bu maç seyredilir. Uzun yıllardır en azılı futbol taraftarından bu sporu ara sıra seyreden izleyicilere kadar herkes bu anı birkaç kez yaşamıştır. Bazen çok iyi kadrolarla şampiyonluk kovalayan, bazen orta sıralara demir atana gladyatörlerin efsanesi yıllar önce bir genç olarak 1926 Bulancakspor kulübünün kapısından girmişti. Yetenekli bir yıldız olarak o yaşlarda parlamıştı ve Türkiye’de birçok takımda oynayan ve kaptanlığa kadar yükselen defans-stoper oyuncusu Aslan, önceliğim 1926 Bulancakspor diyor. Ve yeni oluşacak yönetimi bekliyor. Tek arzum kalması. Bulancak’ın yetiştirdiği yıldız ve tartışmasız kulüp tarihinin yetiştirdiği en yetenekli futbolcularından biri Ömercan Aslan bence…  
Ekleme Tarihi: 16 Temmuz 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GEMİSİNİ TERK ETMEYEN KAPTAN ÖMERCAN ASLAN

Herkes gider, onlar kalır! Takımlarıyla özdeşleşen modern futbol efsanesi Ömercan Aslan’dan söz ediyorum. Arkadaşları takımdan tek, tek ayrılırken kaptan önceliğim 1926 Bulancakspor diyor. Aslını asla inkar etmiyor.

Transfer dedikoduları bazen futbolun en ilgi çeken yanıdır. Kulüplerine tutkuyla bağlı taraftarlar için yeni sezonda kimin gidip kimin geleceği merakla cevabı beklenen bir soru işaretidir. Gazeteler en ufak bir haberi bile köpürterek verir, özellikle yıldızlar söz konusu ise büyük paralar ve büyük dedikodular gündemden düşmez. Bu sefer yetiştikleri, toy bir gençken ilk kez formasını terlettikleri ve gelen cazip tekliflere rağmen hiç ayrılmadıkları kulüpleriyle adları özdeşleşen futbol yıldızlarından biri Ömercan Aslan.

Paranın egemen olduğu futbol düzeninde gemilerini terk etmemeyi seçen, bazıları daha güçlü takımların transfer tekliflerine kulak tıkayan kişilerden biri Kaptan Ömercan Aslan.

Aslan 1926 Bulancakspor’da yeni yönetimin oluşmasını bekliyor. Takımdan ayrılan ayrılana. İstese Ömercan Aslan’da bu kafilenin içinde yer alırdı. Aslan ne diyor?’’1926 Bulancakspor benim için sadece bir takım değil, aynı zamanda bir ailem. Burada doğdum, büyüdüm ve futbolu öğrendim. Bu kulübün bana kattığı değerleri hiçbir yerde bulamam. Bu sezonda kırmızı-beyazlı formayı terletmek istiyorum.’’

Sahadaki takımlardan biri 1926 Bulancakspor’mu ? O zaman Kaptan hatırına bu maç seyredilir. Uzun yıllardır en azılı futbol taraftarından bu sporu ara sıra seyreden izleyicilere kadar herkes bu anı birkaç kez yaşamıştır. Bazen çok iyi kadrolarla şampiyonluk kovalayan, bazen orta sıralara demir atana gladyatörlerin efsanesi yıllar önce bir genç olarak 1926 Bulancakspor kulübünün kapısından girmişti. Yetenekli bir yıldız olarak o yaşlarda parlamıştı ve Türkiye’de birçok takımda oynayan ve kaptanlığa kadar yükselen defans-stoper oyuncusu Aslan, önceliğim 1926 Bulancakspor diyor. Ve yeni oluşacak yönetimi bekliyor. Tek arzum kalması. Bulancak’ın yetiştirdiği yıldız ve tartışmasız kulüp tarihinin yetiştirdiği en yetenekli futbolcularından biri Ömercan Aslan bence…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.