Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR BAŞKANINI ARIYOR…

Her sezon sonu bu tür sorunlar yaşanıyor. 1926 Bulancakspor’un kaderi bu sanırım. Keşke lig ikincisi olan 1926 Bulancakspor takımı dağılmamış olsaydı.3-4 takviye ile bu takım gelecek sezon belki şampiyon olacaktı. Giden futbolculara da bir şey diyemiyorsun. Öncelikle kendilerinin geleceklerini düşünmek zorundalar. Beklediler, beklediler sonunda yola koyuldular. Belediye Başkanımız Sayın Necmi Sıbıç gazetecilere verdiği kahvaltıda geçtiğimiz hafta ‘takım ne zaman başkanına kavuşacak?’ soruma ‘hiç merak etme ben olduğum sürece 1926 Bulancakspor başkansız kalmayacaktır’ diyerek bizleri rahatlatmıştı. Haftalardır başkanını arayan 1926 Bulancakspor’a henüz başkanına kavuşmadı. Başkanını arıyor. Potin Aydın’da rahatsızlığı nedeniyle başkan olmaktan vazgeçti. Diğer isimlerden ise bir ses çıkmadı. 1926 Bulancakspor Futbol Kulübü’nde haftalardır süren başkanlık bilmecesi yine devam ediyor. Tekrardan yeni bir isim arandığı öğrenilirken zaman daralıyor. Yeni başkan bulunana kadar bu sürede ise takımı eski yöneticilerden Bahtiyar Sezer takımın bir an önce başkana kavuşup yeni yönetime teslim edeceği günü bekliyor.
Ekleme Tarihi: 30 Temmuz 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR BAŞKANINI ARIYOR…

Her sezon sonu bu tür sorunlar yaşanıyor. 1926 Bulancakspor’un kaderi bu sanırım. Keşke lig ikincisi olan 1926 Bulancakspor takımı dağılmamış olsaydı.3-4 takviye ile bu takım gelecek sezon belki şampiyon olacaktı.

Giden futbolculara da bir şey diyemiyorsun. Öncelikle kendilerinin geleceklerini düşünmek zorundalar. Beklediler, beklediler sonunda yola koyuldular. Belediye Başkanımız Sayın Necmi Sıbıç gazetecilere verdiği kahvaltıda geçtiğimiz hafta ‘takım ne zaman başkanına kavuşacak?’ soruma ‘hiç merak etme ben olduğum sürece 1926 Bulancakspor başkansız kalmayacaktır’ diyerek bizleri rahatlatmıştı.

Haftalardır başkanını arayan 1926 Bulancakspor’a henüz başkanına kavuşmadı. Başkanını arıyor. Potin Aydın’da rahatsızlığı nedeniyle başkan olmaktan vazgeçti.

Diğer isimlerden ise bir ses çıkmadı.

1926 Bulancakspor Futbol Kulübü’nde haftalardır süren başkanlık bilmecesi yine devam ediyor. Tekrardan yeni bir isim arandığı öğrenilirken zaman daralıyor.

Yeni başkan bulunana kadar bu sürede ise takımı eski yöneticilerden Bahtiyar Sezer takımın bir an önce başkana kavuşup yeni yönetime teslim edeceği günü bekliyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.