Yıkılan Salonun Yerine Yenisi Ne Zaman Yapılacak?

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 18.07.2024 - 17:08, Güncelleme: 18.07.2024 - 17:08 8359+ kez okundu.
 

Yıkılan Salonun Yerine Yenisi Ne Zaman Yapılacak?

Bulancak'ta yıllar önce yıkılan spor salonunun yerine yenisinin yapılmaması, vatandaşların tepkisine neden oluyor. Birçok şampiyon sporcu yetiştiren Bulancak'ta sporcular antrenman yapmak için uygun bir alan bulamıyor.
Bulancak'ta bulunan spor salonu, 2014 yılında yenisi yapılacağı gerekçesiyle yıkılmıştı. Ancak aradan geçen yıllara rağmen yeni bir spor salonu inşa edilemedi. Bu durum, Bulancaklı sporcuları ve sporseverleri oldukça üzüyor. SPORCULAR ZOR KOŞULLARDA ANTRENMAN YAPIYOR Spor salonu yıkıldıktan sonra Bulancak'ta spor yapmak için mevcut alan bulunmuyor. Sporcular antrenmanlarını zor koşullarda yapmak zorunda kalıyor. Bu durum, sporcuların performanslarını olumsuz bir şekilde etkiliyor. VATANDAŞLAR TEPKİLİ Yıllar önce yıkılan spor salonunun yerine yenisinin yapılmaması Bulancak'ta tepkilere neden oluyor. Vatandaşlar, yetkililerden bir an önce yeni bir spor salonu yapılmasını istiyor. Geçmişte birçok şampiyon sporcu yetiştirmiş bir ilçe olan Bulancak’a yeni bir spor salonunun yapılmaması, Bulancak sporunun gelişmesini engelliyor. YETKİLİLERDEN CEVAP BEKLENİYOR Bulancaklı sporcular ve sporseverler, yetkililerden yeni bir spor salonu yapılması konusunda bir açıklama yapmalarını bekliyor.
Bulancak'ta yıllar önce yıkılan spor salonunun yerine yenisinin yapılmaması, vatandaşların tepkisine neden oluyor. Birçok şampiyon sporcu yetiştiren Bulancak'ta sporcular antrenman yapmak için uygun bir alan bulamıyor.

Bulancak'ta bulunan spor salonu, 2014 yılında yenisi yapılacağı gerekçesiyle yıkılmıştı. Ancak aradan geçen yıllara rağmen yeni bir spor salonu inşa edilemedi. Bu durum, Bulancaklı sporcuları ve sporseverleri oldukça üzüyor.

SPORCULAR ZOR KOŞULLARDA ANTRENMAN YAPIYOR

Spor salonu yıkıldıktan sonra Bulancak'ta spor yapmak için mevcut alan bulunmuyor. Sporcular antrenmanlarını zor koşullarda yapmak zorunda kalıyor. Bu durum, sporcuların performanslarını olumsuz bir şekilde etkiliyor.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Yıllar önce yıkılan spor salonunun yerine yenisinin yapılmaması Bulancak'ta tepkilere neden oluyor. Vatandaşlar, yetkililerden bir an önce yeni bir spor salonu yapılmasını istiyor. Geçmişte birçok şampiyon sporcu yetiştirmiş bir ilçe olan Bulancak’a yeni bir spor salonunun yapılmaması, Bulancak sporunun gelişmesini engelliyor.

YETKİLİLERDEN CEVAP BEKLENİYOR

Bulancaklı sporcular ve sporseverler, yetkililerden yeni bir spor salonu yapılması konusunda bir açıklama yapmalarını bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.