Yıldan bu yana firarda olan şahıs jandarmadan kaçamadı

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 23.09.2024 - 09:43, Güncelleme: 23.09.2024 - 09:43 533 kez okundu.
 

Yıldan bu yana firarda olan şahıs jandarmadan kaçamadı

14 yıl hapis cezasına hükümlü 2017 yılından beri aranıyordu
Manisa İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri ve İstihbarat Şube Müdürlüğünün müşterek çalışması sonucunda, 7 yıldan bu yana aranan cezaevi firarisi şahıs jandarmanın çalışması sonunda ele geçti. (3) adet Hırsızlık, (1) adet Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi,  ⁠Hürriyetinden Yoksun Kılma,  ⁠(16) adet Dolandırıcılık,  ⁠(1) adet Özel Belgede Sahtecilik -⁠(1) adet Kişisel Verilerin Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirmek veya Yaymak, -⁠(1) adet Tehdit, (3) adet Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, olmak üzere 2017 yılından bu güne (26) suçtan aranan ve toplamda 14 yıl 10 ay hapis cezasına hükümlü cezaevi firarisi M.S.isimli şahıs, 20.09.2024 günü yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş ve mahkeme işlemelerimin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
14 yıl hapis cezasına hükümlü 2017 yılından beri aranıyordu

Manisa İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri ve İstihbarat Şube Müdürlüğünün müşterek çalışması sonucunda, 7 yıldan bu yana aranan cezaevi firarisi şahıs jandarmanın çalışması sonunda ele geçti.

(3) adet Hırsızlık, (1) adet Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi,  ⁠Hürriyetinden Yoksun Kılma,  ⁠(16) adet Dolandırıcılık,  ⁠(1) adet Özel Belgede Sahtecilik -⁠(1) adet Kişisel Verilerin Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirmek veya Yaymak, -⁠(1) adet Tehdit, (3) adet Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, olmak üzere 2017 yılından bu güne (26) suçtan aranan ve toplamda 14 yıl 10 ay hapis cezasına hükümlü cezaevi firarisi M.S.isimli şahıs, 20.09.2024 günü yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş ve mahkeme işlemelerimin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.