YKS Giresun İl Birincisi Doğa Koleji'nden

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 16.07.2024 - 15:11, Güncelleme: 16.07.2024 - 15:11 12634+ kez okundu.
 

YKS Giresun İl Birincisi Doğa Koleji'nden

2024 YKS'de Eşit Ağırlık ve Sözel puanlamada Giresun Doğa Koleji öğrencisi Göksu Günaçtı il birincisi olarak büyük bir başarı elde etti.
Bu muhteşem başarının ardından okul müdürü Adem Bıçakçı, Göksu Günaçtı'yı, ailesini ve öğretmenlerini tebrik etti. Bıçakçı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Göksu, Eşit Ağırlık puanıyla Türkiye 447'nci ve Sözel puanıyla Türkiye 798'inci olarak büyük bir başarıya imza attı. Okulumuzun açılışından bu yana öğrencimiz olan Göksu'nun bu başarısını gururla paylaşıyoruz. En önemli nokta ise Göksu'nun bu başarıyı hiçbir dershaneye gitmeden ve dışarıdan herhangi bir destek almadan, sadece okulumuzun sunduğu nitelikli eğitim sayesinde elde etmesidir. Bu durum, Giresun Doğa Koleji'nin eğitimdeki kalite ve istikrarının bir göstergesidir. Giresun'un tek kurumsal kampüsü olan Giresun Doğa Koleji, bu yıl da il birincisi çıkararak akademik başarıdaki iddiasını bir kez daha kanıtlamıştır. Biz bir sistem okuluyuz ve başarımızın sırrı da buradadır. Öğrencilerimize sunduğumuz holistik eğitim modeli ile onların sadece sınavlarda değil, hayatın her alanında başarılı bireyler olmalarını hedefliyoruz."
2024 YKS'de Eşit Ağırlık ve Sözel puanlamada Giresun Doğa Koleji öğrencisi Göksu Günaçtı il birincisi olarak büyük bir başarı elde etti.

Bu muhteşem başarının ardından okul müdürü Adem Bıçakçı, Göksu Günaçtı'yı, ailesini ve öğretmenlerini tebrik etti.

Bıçakçı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Göksu, Eşit Ağırlık puanıyla Türkiye 447'nci ve Sözel puanıyla Türkiye 798'inci olarak büyük bir başarıya imza attı. Okulumuzun açılışından bu yana öğrencimiz olan Göksu'nun bu başarısını gururla paylaşıyoruz. En önemli nokta ise Göksu'nun bu başarıyı hiçbir dershaneye gitmeden ve dışarıdan herhangi bir destek almadan, sadece okulumuzun sunduğu nitelikli eğitim sayesinde elde etmesidir. Bu durum, Giresun Doğa Koleji'nin eğitimdeki kalite ve istikrarının bir göstergesidir.

Giresun'un tek kurumsal kampüsü olan Giresun Doğa Koleji, bu yıl da il birincisi çıkararak akademik başarıdaki iddiasını bir kez daha kanıtlamıştır. Biz bir sistem okuluyuz ve başarımızın sırrı da buradadır. Öğrencilerimize sunduğumuz holistik eğitim modeli ile onların sadece sınavlarda değil, hayatın her alanında başarılı bireyler olmalarını hedefliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.