Zehra İncüvez Sokak, 1 yıldır onarılmayı bekliyor!

ASAYİŞ 16.11.2023 - 11:57, Güncelleme: 16.11.2023 - 12:01 4804+ kez okundu.
 

Zehra İncüvez Sokak, 1 yıldır onarılmayı bekliyor!

Giresun’un Bulancak İlçesinde, doğalgaz çalışmalarının bir yıl önce tamamlanmasına rağmen, Zehra İncüvez sokaktaki yol onarım ve peyzaj çalışmasının yapılmaması, sokak sakinlerinin tepkisini topladı.
Bulancak Mahallesi’nde Barboros İlkokulu’nun üstünde bulunan sokağın görüntüsü, sokak sakinlerini isyan ettirdi. Yolun bozuk olmasından rahatsızlıklarını dile getiren bir vatandaş, “Doğalgaz çalışmasının ardından aylar geçmesine ve çevredeki tüm sokakların yapılmasına rağmen, henüz Zehra İncüvez sokakta bir çalışma yoktur. Bulancak Mahallesi muhtarının da evi bu sokakta. Buna rağmen sokağımızın bu atıl görüntüsü, bizleri çok fazla rahatsız etmiştir. Belediye’ye defalarca müracaatta bulunuldu fakat hiçbir gelişme sağlanamadı. Önümüz kış ve biz sokak sakinleri olarak evlerimize çamurlu sokaktan geçerek gitmek istemiyoruz. Bulancak Belediyesi’nin böylesine merkezi bir konumda olan bir yere, hizmet getirmesini talep ediyoruz.” Diyerek, merkezi bir konumda olmamasına rağmen bir türlü yapılamayan yol onarım ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasını talep ettiler.
Giresun’un Bulancak İlçesinde, doğalgaz çalışmalarının bir yıl önce tamamlanmasına rağmen, Zehra İncüvez sokaktaki yol onarım ve peyzaj çalışmasının yapılmaması, sokak sakinlerinin tepkisini topladı.

Bulancak Mahallesi’nde Barboros İlkokulu’nun üstünde bulunan sokağın görüntüsü, sokak sakinlerini isyan ettirdi.

Yolun bozuk olmasından rahatsızlıklarını dile getiren bir vatandaş, “Doğalgaz çalışmasının ardından aylar geçmesine ve çevredeki tüm sokakların yapılmasına rağmen, henüz Zehra İncüvez sokakta bir çalışma yoktur. Bulancak Mahallesi muhtarının da evi bu sokakta. Buna rağmen sokağımızın bu atıl görüntüsü, bizleri çok fazla rahatsız etmiştir. Belediye’ye defalarca müracaatta bulunuldu fakat hiçbir gelişme sağlanamadı. Önümüz kış ve biz sokak sakinleri olarak evlerimize çamurlu sokaktan geçerek gitmek istemiyoruz. Bulancak Belediyesi’nin böylesine merkezi bir konumda olan bir yere, hizmet getirmesini talep ediyoruz.” Diyerek, merkezi bir konumda olmamasına rağmen bir türlü yapılamayan yol onarım ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasını talep ettiler.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.