19 Eylül MTAL’de Kadın Ve Sanat Karma Sergisi

SANAT 25.12.2023 - 16:06, Güncelleme: 25.12.2023 - 16:24 21181+ kez okundu.
 

19 Eylül MTAL’de Kadın Ve Sanat Karma Sergisi

19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen "Cumhuriyetin 100. Yılında Kadın ve Sanat Karma Sergisi” 25 Aralık Pazartesi günü yapılan törenle açıldı.
30 Aralık Cumartesi akşamına kadar devam edecek serginin Okul konferans ve sergi salonunda yapılan açılışını Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Okul Müdürü Melike Ünver, sergiye katkı veren emekli öğretmenler Güllü Çınar, Meral Özustaoğlu birlikte yaptı. Açılış konuşması yapan okul müdürü Melike Ünver ve emekli öğretmen Güllü Çınar, el sanatlarının bütün renklerinin yer aldığı bu sergi ile okul öğretmenler ve emekli öğretmenler ile öğrencilerin elinden çıkan ürünlerin çok kıymetli olduğunu ifade ederek misafirlere katılımları için teşekkür etti. Açılış sonrası Kaymakam Koç ve sergiye katılan misafirler ürünlerin yer aldığı stantları gezerek ürünlerin yapılışı hakkında bilgi aldı. 30 Aralık akşamına kadar açık olacak sergi de el işi boncuk işleme, resim, hat, taş boyama, cam işleme, ahşap çalışması, bez dokuma ve boyama gibi çok sayıda ürün yer alıyor. Serginin açılışına okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenci velileri de katıldı.     
19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen "Cumhuriyetin 100. Yılında Kadın ve Sanat Karma Sergisi” 25 Aralık Pazartesi günü yapılan törenle açıldı.

30 Aralık Cumartesi akşamına kadar devam edecek serginin Okul konferans ve sergi salonunda yapılan açılışını Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Okul Müdürü Melike Ünver, sergiye katkı veren emekli öğretmenler Güllü Çınar, Meral Özustaoğlu birlikte yaptı.

Açılış konuşması yapan okul müdürü Melike Ünver ve emekli öğretmen Güllü Çınar, el sanatlarının bütün renklerinin yer aldığı bu sergi ile okul öğretmenler ve emekli öğretmenler ile öğrencilerin elinden çıkan ürünlerin çok kıymetli olduğunu ifade ederek misafirlere katılımları için teşekkür etti.

Açılış sonrası Kaymakam Koç ve sergiye katılan misafirler ürünlerin yer aldığı stantları gezerek ürünlerin yapılışı hakkında bilgi aldı.

30 Aralık akşamına kadar açık olacak sergi de el işi boncuk işleme, resim, hat, taş boyama, cam işleme, ahşap çalışması, bez dokuma ve boyama gibi çok sayıda ürün yer alıyor. Serginin açılışına okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenci velileri de katıldı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.