23 Nisan çocukları cübbe giydi!

GÜNDEM 19.04.2024 - 16:55, Güncelleme: 19.04.2024 - 16:55 2914 kez okundu.
 

23 Nisan çocukları cübbe giydi!

Önümüzdeki hafta kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bulancak'ta ilkokul öğrencileri temsili olarak savcı ve hakim cübbesi giydiler.
Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us'a ziyaret gerçekleştiren Güzelyalı İlkokulu 5. sınıf Öğrencisi Hüseyin Ödemiş ve 6. sınıf öğrencisi Ela Bulduk'a Okul Müdürü Metin Gündoğdu, Müdür Yardımcısı Tora Duran ile Fen Bilgisi Öğretmenlerinden Arzu Gündemir öğrencilere eşlik ettiler. Başsavcı Emre Us, öğrencilerine cübbesini vererek makamda fotoğraf çektirdi. Öğrenciler daha sonra Başsavcı Us tarafından adliyeyi ve mahkeme salonlarını gezdi ve orada da kısa süreliğine hakim cübbesi giydiler.
Önümüzdeki hafta kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bulancak'ta ilkokul öğrencileri temsili olarak savcı ve hakim cübbesi giydiler.

Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us'a ziyaret gerçekleştiren Güzelyalı İlkokulu 5. sınıf Öğrencisi Hüseyin Ödemiş ve 6. sınıf öğrencisi Ela Bulduk'a Okul Müdürü Metin Gündoğdu, Müdür Yardımcısı Tora Duran ile Fen Bilgisi Öğretmenlerinden Arzu Gündemir öğrencilere eşlik ettiler.

Baş savcı Emre Us, öğrencilerine cübbesini vererek makamda fotoğraf çektirdi.

Öğrenciler daha sonra Baş savcı Us tarafından adliyeyi ve mahkeme salonlarını gezdi ve orada da kısa süreliğine hakim cübbesi giydiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.