A Milli takımımız Hollanda'ya gol oldu yağdı

SPOR 24.03.2021 - 22:05, Güncelleme: 24.03.2021 - 22:09 2980+ kez okundu.
 

A Milli takımımız Hollanda'ya gol oldu yağdı

A Milli futbol takımımız Burak Yılmaz'ın hat-trick yaptığı maçta Hollandayı 4-2 mağlup etti.
Türkiye, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu müsabakasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Hollanda'yı ağırladı. Milli Takımımız karşılaşmayı Burak Yılmaz (15', 34' pen. ve 81') ile Hakan Çalhanoğlu'nun (46') attığı gollerle 4-2 kazanarak elemelere galibiyetle başladı. Konuk ekibin golleri ise Klaassen (75') ve Luuk De Jong'dan (76') geldi.  Uğurcan Çakır, 90+4. dakikada Memphis Depay'ın penaltısına geçit vermedi. Ay-yıldızlı ekibimiz, gruptaki ikinci maçında 27 Mart Cumartesi günü İspanya'nın Malaga kentindeki La Rosaleda Stadı'nda Norveç ile karşı karşıya gelecek.
A Milli futbol takımımız Burak Yılmaz'ın hat-trick yaptığı maçta Hollandayı 4-2 mağlup etti.

Türkiye, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu müsabakasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Hollanda'yı ağırladı.

Milli Takımımız karşılaşmayı Burak Yılmaz (15', 34' pen. ve 81') ile Hakan Çalhanoğlu'nun (46') attığı gollerle 4-2 kazanarak elemelere galibiyetle başladı.

Konuk ekibin golleri ise Klaassen (75') ve Luuk De Jong'dan (76') geldi.  Uğurcan Çakır, 90+4. dakikada Memphis Depay'ın penaltısına geçit vermedi.

Ay-yıldızlı ekibimiz, gruptaki ikinci maçında 27 Mart Cumartesi günü İspanya'nın Malaga kentindeki La Rosaleda Stadı'nda Norveç ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.