Bahçelievler’e yeniden devam

SİYASET 22.01.2024 - 17:24, Güncelleme: 22.01.2024 - 17:28 5011+ kez okundu.
 

Bahçelievler’e yeniden devam

2021 yılında gerçekleşen ara dönem seçimlerinde Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığına seçilen Aşkı Yıldırım, 31 Mart seçimlerinde yeniden hizmet devam etmek için aday olduğunu açıkladı.
Gazetemizi ziyaret eden Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Aşkı Yıldırım, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü. Yeni dönemde mahallesine hizmete kaldığı yerden devam etmek istediğini kaydeden Muhtar Aşkı Yıldırım, “Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığına geldiğimi günden bu yana mahallemizde tüm sorunlara kulak vererek elimizden gelen desteği sağladık. Bulancak’ın en büyük mahallelerinden biri olan mahallemizde birçok hizmete öncülük ettik. Bu hizmetlerimize devam etmek ve mahallemize daha güzel hizmetleri kazandırmak adına mahalle sakinlerimizin yeniden desteğini bekliyorum. Yarım kalan hizmetlerimizin devamı için mahalle halkımızın 5 yıl daha görev vermesini bekliyorum” dedi.  
2021 yılında gerçekleşen ara dönem seçimlerinde Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığına seçilen Aşkı Yıldırım, 31 Mart seçimlerinde yeniden hizmet devam etmek için aday olduğunu açıkladı.

Gazetemizi ziyaret eden Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Aşkı Yıldırım, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü. Yeni dönemde mahallesine hizmete kaldığı yerden devam etmek istediğini kaydeden Muhtar Aşkı Yıldırım, “ Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığına geldiğimi günden bu yana mahallemizde tüm sorunlara kulak vererek elimizden gelen desteği sağladık. Bulancak’ın en büyük mahallelerinden biri olan mahallemizde birçok hizmete öncülük ettik. Bu hizmetlerimize devam etmek ve mahallemize daha güzel hizmetleri kazandırmak adına mahalle sakinlerimizin yeniden desteğini bekliyorum. Yarım kalan hizmetlerimizin devamı için mahalle halkımızın 5 yıl daha görev vermesini bekliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.