Başkan Köse'ye Sanayispor Kulübünden anlamlı ziyaret

SPOR 26.04.2024 - 14:09, Güncelleme: 26.04.2024 - 14:09 2743 kez okundu.
 

Başkan Köse'ye Sanayispor Kulübünden anlamlı ziyaret

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’ye anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.
Başkan Köse’nin uzun yıllar kulüp başkanlığını yaptığı ve son yıllarda kadın futbolda Türkiye’ye Giresun’un adını duyurduğu Sanayispor kulübü önceki başkanını belediye başkanı koltuğunda ziyaret etti. Ziyarete, Fuat Köse’nin belediye başkanı seçilmesinin ardından kulüp başkanı olan Ünal Göze, yöneticiler ve kadın futbol takımı sporcuları katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Fuat Köse: “Esnafı olduğum Sanayi Sitemizin kulübü olan Sanayispor’un uzun yıllar başkanlığını yürüttüm ve özellikle kadın futbolunda önemli işler başardık. Her zaman amatör sporun ve kulübümün destekçisi olacağım. Yaşadığımız başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum.” dedi. Sanayispor, Türkiye kadınlar futbol 1. Liginde ve Giresun amatör futbol liglerinde mücadelesini sürdürürken, kadın futbol takımı bu sezon play-off oynamayı başarmıştı.
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’ye anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.

Başkan Köse’nin uzun yıllar kulüp başkanlığını yaptığı ve son yıllarda kadın futbolda Türkiye’ye Giresun’un adını duyurduğu Sanayispor kulübü önceki başkanını belediye başkanı koltuğunda ziyaret etti.
Ziyarete, Fuat Köse’nin belediye başkanı seçilmesinin ardından kulüp başkanı olan Ünal Göze, yöneticiler ve kadın futbol takımı sporcuları katıldı.


Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Fuat Köse: “Esnafı olduğum Sanayi Sitemizin kulübü olan Sanayispor’un uzun yıllar başkanlığını yürüttüm ve özellikle kadın futbolunda önemli işler başardık. Her zaman amatör sporun ve kulübümün destekçisi olacağım. Yaşadığımız başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum.” dedi.
Sanayispor, Türkiye kadınlar futbol 1. Liginde ve Giresun amatör futbol liglerinde mücadelesini sürdürürken, kadın futbol takımı bu sezon play-off oynamayı başarmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.