Başkan Sıbıç’ın sağ kolu Özdemir oldu!

SİYASET 15.04.2024 - 16:30, Güncelleme: 15.04.2024 - 16:36 7516 kez okundu.
 

Başkan Sıbıç’ın sağ kolu Özdemir oldu!

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Belediye Başkan Yardımcısı olarak 1. Sıra Meclis Üyesi Reşat Nuri Özdemir’i Başkan Yardımcılığı görevine getirdi.
15 Nisan 2024 Pazartesi günü itibarı ile göreve başlayarak makama oturan Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, ilk açıklamasını Yıldız Haber’e yaptı.  Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Başkan Yardımcısı Özdemir, “Belediye Başkan Yardımcısı olarak şahsıma bu görevi tevdi eden Belediye Başkanımız sayın Necmi Sıbıç’a teşekkür ederim. 31 Mart itibarı ile seçim bitmiş ve Bulancak’a hizmet etme yarışı başlamıştır. Belediye Başkanımız, Meclis Üyesi arkadaşlarımız ve personellerimiz ile birlikte ilçemize yapacağımız hizmetleri hızlandırarak vatandaşlarımızın bize verdiği bu yetkiyi en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Bulancakımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Belediye Başkan Yardımcısı olarak 1. Sıra Meclis Üyesi Reşat Nuri Özdemir’i Başkan Yardımcılığı görevine getirdi.

15 Nisan 2024 Pazartesi günü itibarı ile göreve başlayarak makama oturan Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, ilk açıklamasını Yıldız Haber’e yaptı. 

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Başkan Yardımcısı Özdemir, “Belediye Başkan Yardımcısı olarak şahsıma bu görevi tevdi eden Belediye Başkanımız sayın Necmi Sıbıç’a teşekkür ederim. 31 Mart itibarı ile seçim bitmiş ve Bulancak’a hizmet etme yarışı başlamıştır. Belediye Başkanımız, Meclis Üyesi arkadaşlarımız ve personellerimiz ile birlikte ilçemize yapacağımız hizmetleri hızlandırarak vatandaşlarımızın bize verdiği bu yetkiyi en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Bulancakımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.