Bebeklere özgü bebek spa ve masaj eğitimi

YAŞAM 22.04.2024 - 17:14, Güncelleme: 22.04.2024 - 17:14 4053 kez okundu.
 

Bebeklere özgü bebek spa ve masaj eğitimi

Giresun’da Genç Girişimci Fizyoterapist Naz Özkan’ın sahibi olduğu Özel Giresun Fizyoterapist bebeklere özgü Baby Spa Masajı eğitimi de veriyor
Bebekler her seanstan sonra sterilize edilen ve optimal sıcaklıkta olan küvetlerde su direncine karşı vücutlarını hareket ettirme, rahatlamasını ve gelişimini destekleyen bir uygulama. 11 Aylık bebeklere kadar uygulanıyor. Giresun Fizyoterapist Genç girişimci Naz Özkan gazetemize yaptığı açıklamada, “Bebek SPA, diğer adıyla bebek masajı bebeğin vücuduna uygulanan rahatlatıcı bir masaj türüdür. Genellikle bebek yağı ile yapılan bu masaj, duygusal ve fiziksel gelişimine katkıda bulunur ve uyku problemleri, gaz problemleri gibi birçok alanda pozitif bir etkiye sahiptir. Biz fizyoterapist eşliğinde olup bebeklerinizin normal motor gelişimleri hakkında değerlendirme yapılarak bebeğinizi Giresun Apaydın Alışveriş Marketi üzerinde Fizyo Giresun kliniğimize bekliyoruz” dedi. Ayrıca bize ulaşmak isteyenler 05350384635 numaradan ulaşabilirler diyerek sözlerini tamamladı.
Giresun’da Genç Girişimci Fizyoterapist Naz Özkan’ın sahibi olduğu Özel Giresun Fizyoterapist bebeklere özgü Baby Spa Masajı eğitimi de veriyor

Bebekler her seanstan sonra sterilize edilen ve optimal sıcaklıkta olan küvetlerde su direncine karşı vücutlarını hareket ettirme, rahatlamasını ve gelişimini destekleyen bir uygulama. 11 Aylık bebeklere kadar uygulanıyor. Giresun Fizyoterapist Genç girişimci Naz Özkan gazetemize yaptığı açıklamada, “ Bebek SPA, diğer adıyla bebek masajı bebeğin vücuduna uygulanan rahatlatıcı bir masaj türüdür. Genellikle bebek yağı ile yapılan bu masaj, duygusal ve fiziksel gelişimine katkıda bulunur ve uyku problemleri, gaz problemleri gibi birçok alanda pozitif bir etkiye sahiptir. Biz fizyoterapist eşliğinde olup bebeklerinizin normal motor gelişimleri hakkında değerlendirme yapılarak bebeğinizi Giresun Apaydın Alışveriş Marketi üzerinde Fizyo Giresun kliniğimize bekliyoruz” dedi. Ayrıca bize ulaşmak isteyenler 05350384635 numaradan ulaşabilirler diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.