Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulunda, 23 Nisan Coşkusu!

EĞİTİM 23.04.2024 - 14:57, Güncelleme: 23.04.2024 - 15:11 4860 kez okundu.
 

Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulunda, 23 Nisan Coşkusu!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, Sabiha Raşit Özdemir anaokulunda da coşkuyla kutlandı. Minik öğrenciler, bu özel günü çeşitli etkinliklerle renklendirdi.
Etkinlikler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından öğrenciler, hazırladıkları Atatürk ve Türk bayraklı gösterilerini sundular. Renkli kostümler giyen minikler, 23 Nisan temalı oyunlar oynadı, şarkılar söyledi ve danslar etti. Etkinliklere veliler de büyük ilgi gösterdi. Veliler, çocuklarının coşkusuna ortak oldu ve 23 Nisan'ın anısına hep bir araya gelerek hatıra fotoğrafları çektirdiler. Gösteriler şu şekilde sıralandı; Öğretmen Pınar Turan’ın Gülen Yüzler sınıfı ‘Tebessüm’ adlı gösterisi, Öğretmen Gurbet Bayrak’ın Çalışkan Arılar sınıfı ‘Türkiye’ adlı gösterisi, Öğretmen Duygu Patan’ın Minik Kalpler sınıfı ‘Hep Seninleyiz Türkiye’ adlı gösterisi ve Öğretmen Emel Uğurlu’nun Minik Tırtıllar sınıfı ‘Yollarda Bulurum Seni’ adlı gösterisi izleyenlerden tam not aldı. Anaokulu Müdürü Sevilay Yılmaz yaptığı açıklamada, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla kutladık. Bu özel günün anlam ve önemini minik öğrencilerimize aşılamak ve onları milli bilince sahip bireyler olarak yetiştirmek bizim görevimizdir. Bugünkü etkinliklerimizde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz." dedi. Minik öğrenciler, bu unutulmaz günü doyasıya eğlenerek ve 23 Nisan'ın ruhunu hissederek kutladı. Henüz okula başlamamış minikler okul bahçesinde gösterisi olan ablalarını, abilerini yanlız bırakmadılar.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, Sabiha Raşit Özdemir anaokulunda da coşkuyla kutlandı. Minik öğrenciler, bu özel günü çeşitli etkinliklerle renklendirdi.

Etkinlikler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından öğrenciler, hazırladıkları Atatürk ve Türk bayraklı gösterilerini sundular.

Renkli kostümler giyen minikler, 23 Nisan temalı oyunlar oynadı, şarkılar söyledi ve danslar etti.

Etkinliklere veliler de büyük ilgi gösterdi. Veliler, çocuklarının coşkusuna ortak oldu ve 23 Nisan'ın anısına hep bir araya gelerek hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Gösteriler şu şekilde sıralandı; Öğretmen Pınar Turan’ın Gülen Yüzler sınıfı ‘Tebessüm’ adlı gösterisi, Öğretmen Gurbet Bayrak’ın Çalışkan Arılar sınıfı ‘Türkiye’ adlı gösterisi, Öğretmen Duygu Patan’ın Minik Kalpler sınıfı ‘Hep Seninleyiz Türkiye’ adlı gösterisi ve Öğretmen Emel Uğurlu’nun Minik Tırtıllar sınıfı ‘Yollarda Bulurum Seni’ adlı gösterisi izleyenlerden tam not aldı.

Anaokulu Müdürü Sevilay Yılmaz yaptığı açıklamada, " 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla kutladık. Bu özel günün anlam ve önemini minik öğrencilerimize aşılamak ve onları milli bilince sahip bireyler olarak yetiştirmek bizim görevimizdir. Bugünkü etkinliklerimizde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz." dedi.

Minik öğrenciler, bu unutulmaz günü doyasıya eğlenerek ve 23 Nisan'ın ruhunu hissederek kutladı.

Henüz okula başlamamış minikler okul bahçesinde gösterisi olan ablalarını, abilerini yanlız bırakmadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.