Bulancaklı Şair Mustafa Yıldız'dan Yeni Şiir Kitabı

KÜLTÜR 07.05.2024 - 14:52, Güncelleme: 07.05.2024 - 14:52 5415 kez okundu.
 

Bulancaklı Şair Mustafa Yıldız'dan Yeni Şiir Kitabı

Bulancaklı şair Mustafa Yıldız, "Kardelenler Açarken" adlı ikinci şiir kitabını yayımlayarak okuyucularla buluştu.
Bulancak Cindi köyünden ve eski Bulancak esnaflarından olan Yıldız, ilk şiir kitabı "İçimizdeki Öteki Dünya"nın ardından şiir tutkusuna ara vermeden çalışmalarını sürdürdü. "Kardelenler Açarken" adlı ikinci şiir kitabıyla duygularını ve düşüncelerini yeniden okurlarla paylaşan Yıldız, kitabını imzalayarak gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ve Gazetemiz Genel Koordinatörü İsmail Yıldız'a hediye etti. Yazar Mustafa Yıldız, duygularını şu şekilde ifade etti: "Çok emek harcayarak kaleme aldığım kitabımın değerli okuyucularımla buluşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu kitapta, doğanın güzelliğinden insanoğlunun varoluşuna, inanışlar, aile yapısı ve dostluk, arkadaşlık ilişkilerine kadar birçok temaya yer verdim. Umarım okurlarım da bu şiirleri okurken benim duygularımı ve düşüncelerimi paylaşabilirler."dedi.  
Bulancaklı şair Mustafa Yıldız, "Kardelenler Açarken" adlı ikinci şiir kitabını yayımlayarak okuyucularla buluştu.

Bulancak Cindi köyünden ve eski Bulancak esnaflarından olan Yıldız, ilk şiir kitabı "İçimizdeki Öteki Dünya"nın ardından şiir tutkusuna ara vermeden çalışmalarını sürdürdü. "Kardelenler Açarken" adlı ikinci şiir kitabıyla duygularını ve düşüncelerini yeniden okurlarla paylaşan Yıldız, kitabını imzalayarak gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ve Gazetemiz Genel Koordinatörü İsmail Yıldız'a hediye etti.

Yazar Mustafa Yıldız, duygularını şu şekilde ifade etti:

"Çok emek harcayarak kaleme aldığım kitabımın değerli okuyucularımla buluşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu kitapta, doğanın güzelliğinden insanoğlunun varoluşuna, inanışlar, aile yapısı ve dostluk, arkadaşlık ilişkilerine kadar birçok temaya yer verdim. Umarım okurlarım da bu şiirleri okurken benim duygularımı ve düşüncelerimi paylaşabilirler."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.