Bulancak’ta, Mehterin gizli kahramanları

DÜNYA 20.07.2023 - 17:00, Güncelleme: 20.07.2023 - 17:02 11309+ kez okundu.
 

Bulancak’ta, Mehterin gizli kahramanları

Bulancak’ta 2015 yılında Bulancak Belediyesi sponsorluğunda kurulan mehter takımında ve 2021 yılında hiç bir kuruma bağlı olmayan ve Karadeniz bölgesinde kurulan özel ikinci mehter takımı da ilgi odağı oldu.
Bulancak ilçesi esnaflarından olan ve Bulancak’ta kurulan İki mehter takımının kurucusu olan Abdullah Ayvaz gazetemize yaptığı açıklamada Mehterin ve ahde vefasından bahsetti. Ayvaz açıklamasında; ‘Büyük emeklerinin var olduğuna inandığımız, ayrıca ilçemizde gelecek 50 yıl içinde kurulacak mehter takımlarının temellerinin atılmasına vesile olacak olan bu güzide insanlara, iki mehter takımının vefası asla bitmez. Her iki takımın kurulmasında bizler görünen yüzeydeyiz, ayrıca projenin arkasındaki güçlü gizli ve gönüllü kahramanlarımız Bulancak Belediye Başkanı Sayın Recep Yakar, Bulancak MEM Sayın Şenel Bulut, Piraziz MEM Sayın Yunus Aydın, BATEM Okul Müdürü Sayın Yusuf Coşkun’a teşekkür ederim. İyiki varsınız’ ifadelerini kullandı.
Bulancak’ta 2015 yılında Bulancak Belediyesi sponsorluğunda kurulan mehter takımında ve 2021 yılında hiç bir kuruma bağlı olmayan ve Karadeniz bölgesinde kurulan özel ikinci mehter takımı da ilgi odağı oldu.

Bulancak ilçesi esnaflarından olan ve Bulancak’ta kurulan İki mehter takımının kurucusu olan Abdullah Ayvaz gazetemize yaptığı açıklamada Mehterin ve ahde vefasından bahsetti.

Ayvaz açıklamasında; ‘Büyük emeklerinin var olduğuna inandığımız, ayrıca ilçemizde gelecek 50 yıl içinde kurulacak mehter takımlarının temellerinin atılmasına vesile olacak olan bu güzide insanlara, iki mehter takımının vefası asla bitmez. Her iki takımın kurulmasında bizler görünen yüzeydeyiz, ayrıca projenin arkasındaki güçlü gizli ve gönüllü kahramanlarımız Bulancak Belediye Başkanı Sayın Recep Yakar, Bulancak MEM Sayın Şenel Bulut, Piraziz MEM Sayın Yunus Aydın, BATEM Okul Müdürü Sayın Yusuf Coşkun’a teşekkür ederim. İyiki varsınız’ ifadelerini kullandı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.