Bulancak’ta tören çelenk sunma ile başladı

GÜNDEM 23.04.2024 - 10:02, Güncelleme: 23.04.2024 - 10:02 3618 kez okundu.
 

Bulancak’ta tören çelenk sunma ile başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Bulancak’ta da başladı.
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk olarak çelenk sunma programı gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen Çelenk Sunma Programında İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Siyasi Parti Temsilcileri, STK’lar, İl Genel Meclisi Üyeleri ve protokol üyeleri katıldı. Tören çelenk sunulmasının ardından sona erdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Bulancak’ta da başladı.

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk olarak çelenk sunma programı gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen Çelenk Sunma Programında İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Siyasi Parti Temsilcileri, STK’lar, İl Genel Meclisi Üyeleri ve protokol üyeleri katıldı.

Tören çelenk sunulmasının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.