Down sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldular

YAŞAM 22.04.2024 - 11:57, Güncelleme: 22.04.2024 - 11:57 3197 kez okundu.
 

Down sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldular

Helikopterleri ağaçta asılı kalan çocukların imdadına belediye koştu
Belediye ekibi Down sendromlu Eren ile Williams sendromlu Eymen kardeşler için seferber oldu. Babaları Ersen ile birlikte Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi’nin önünde uzaktan kumandalı helikopter uçuran sendromlu kardeşlerin helikopterleri ağacın dalına takıldı. Büyük üzüntü yaşayan çocukların imdadına Belediyeye haber verilmesi üzerine okul yanına gelen ekipler, olay yerine gelerek ağacın dalından indirdikleri helikopteri Eymen-Eren kardeşlere teslim eden belediye ekiplerine Baba Ersen Dinler teşekkür etti. Baba Ersen Dinler, “İtfaiyeyi aradık ancak onlar sadece canlılar için sepetli araç gönderebildiklerini söyledi. Bir arkadaşımız aracılığıyla belediyeden rica ettik. Sağ olsun hemen geldiler. İlgileri ve destekleri, dahası bizi görmezden gelmedikleri için teşekkür ederiz. Çocuklarım çok üzülmüştü. Yeniden helikopterlerine kavuştukları için çok mutlu oldular” ifadelerini kullandı.
Helikopterleri ağaçta asılı kalan çocukların imdadına belediye koştu

Belediye ekibi Down sendromlu Eren ile Williams sendromlu Eymen kardeşler için seferber oldu. Babaları Ersen ile birlikte Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi’nin önünde uzaktan kumandalı helikopter uçuran sendromlu kardeşlerin helikopterleri ağacın dalına takıldı.

Büyük üzüntü yaşayan çocukların imdadına Belediyeye haber verilmesi üzerine okul yanına gelen ekipler, olay yerine gelerek ağacın dalından indirdikleri helikopteri Eymen-Eren kardeşlere teslim eden belediye ekiplerine Baba Ersen Dinler teşekkür etti.

Baba Ersen Dinler, “İtfaiyeyi aradık ancak onlar sadece canlılar için sepetli araç gönderebildiklerini söyledi. Bir arkadaşımız aracılığıyla belediyeden rica ettik. Sağ olsun hemen geldiler. İlgileri ve destekleri, dahası bizi görmezden gelmedikleri için teşekkür ederiz. Çocuklarım çok üzülmüştü. Yeniden helikopterlerine kavuştukları için çok mutlu oldular” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.