'En yakın zamanda inşallah yakalayacağız'

ASAYİŞ 18.04.2024 - 13:13, Güncelleme: 18.04.2024 - 13:28 6750 kez okundu.
 

'En yakın zamanda inşallah yakalayacağız'

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak'ta ki hırsızlık olayı sonrası açıklamalarda bulundu.
Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'a konuşan Kaymakam Koç, saat 11 sularında 2 kişi tarafından bir taksinin gasp edilip, şehir merkezindeki bir kuyumcuda soygun gerçekleştirildiğini belirtti. Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların daha sonra Şemsettin Mahallesi'nde taksiyi bırakıp kaçtığını aktaran Koç, "Şu an itibariyle tüm polis ve jandarma ekiplerimiz sayın Valimizin talimatıyla arama ve tarama faaliyetlerini sürdürüyor. Herhangi bir can kaybı yok, çaldıkları bir miktar altında kaçıyorlar gaspçılar, inşallah en kısa zamanda onları yakalayacağız" diye konuştu. Kaymakam Koç, taksi şoförünün hastanede tedavi altına alındığını durumunun ise iyi olduğunu sözlerine ekledi.
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak'ta ki hırsızlık olayı sonrası açıklamalarda bulundu.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'a konuşan Kaymakam Koç, saat 11 sularında 2 kişi tarafından bir taksinin  gasp edilip, şehir merkezindeki bir kuyumcuda soygun gerçekleştirildiğini belirtti.

Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların daha sonra Şemsettin Mahallesi'nde taksiyi bırakıp kaçtığını aktaran Koç, "Şu an itibariyle tüm polis ve jandarma ekiplerimiz sayın Valimizin talimatıyla arama ve tarama faaliyetlerini sürdürüyor. Herhangi bir can kaybı yok, çaldıkları bir miktar altında kaçıyorlar gaspçılar, inşallah en kısa zamanda onları yakalayacağız" diye konuştu.

Kaymakam Koç, taksi şoförünün hastanede tedavi altına alındığını durumunun ise iyi olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.