Esnafın Memnuniyeti Artıyor! Kaymakam Koç Bulancak'ta Fark Yaratıyor!

GÜNDEM 17.04.2024 - 18:34, Güncelleme: 17.04.2024 - 18:34 3282 kez okundu.
 

Esnafın Memnuniyeti Artıyor! Kaymakam Koç Bulancak'ta Fark Yaratıyor!

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, ilçe esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve taleplerini aldı.
Ziyarette Kaymakam Koç'a, Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay ve yönetim kurulu üyesi Murat Aydın eşlik etti. Kaymakam Koç, ilçe merkezindeki esnafları tek tek ziyaret ederek sohbet etti. Esnafların sıkıntılarını dinleyen ve taleplerini alan Koç, Bulancak esnafının her zaman yanında olduklarını belirtti. Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay ise Kaymakam Koç'a ve esnaflara yaptıkları ziyaretler nedeniyle teşekkür etti.  Ziyaretler sırasında esnaflar da Kaymakam Koç'a teşekkür ederek yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. 
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, ilçe esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve taleplerini aldı.

Ziyarette Kaymakam Koç'a, Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay ve yönetim kurulu üyesi Murat Aydın eşlik etti.

Kaymakam Koç, ilçe merkezindeki esnafları tek tek ziyaret ederek sohbet etti. Esnafların sıkıntılarını dinleyen ve taleplerini alan Koç, Bulancak esnafının her zaman yanında olduklarını belirtti.

Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay ise Kaymakam Koç'a ve esnaflara yaptıkları ziyaretler nedeniyle teşekkür etti. 
Ziyaretler sırasında esnaflar da Kaymakam Koç'a teşekkür ederek yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.