Feridun Aydın ilk kitabını yayınladı

KÜLTÜR 23.04.2024 - 10:31, Güncelleme: 23.04.2024 - 10:31 3623 kez okundu.
 

Feridun Aydın ilk kitabını yayınladı

Feridun Aydın "Siyer-i Nebi'den Notlar" Adlı İlk Kitabıyla Hz. Muhammed'in Hayatını Anlatıyor!
Emekli İmam Feridun Aydın, 15 yıllık emeğinin ürünü olan "Siyer-i Nebi'den Notlar" isimli ilk kitabını Üniversite Yayınları aracılığıyla okurlarla buluşturdu. Kitapta Hz. Muhammed'in hayatı kısa ve öz bir şekilde anlatılıyor. Aydın, kitabını gazetemize ziyareti sırasında imtiyaz sahibimiz Ali Yıldız'a hediye etti. Kendisiyle yaptığımız röportajda Aydın, kitabın 15 yıllık bir çalışma sonucu ortaya çıktığını ve hocası Doç. Dr. Mustafa Kara'nın da kitabın editörlüğünü üstlendiğini belirtti. Aydın, eserinde bilgi kalabalığına boğulmadan, Hz. Muhammed'in hayatını sade ve anlaşılır bir dille kaleme aldığını vurguladı. Yakın zamanda imza günü düzenlemesi planlanan Feridun Aydın'a Yıldız Haber olarak başarılarının devamını dileriz.
Feridun Aydın "Siyer-i Nebi'den Notlar" Adlı İlk Kitabıyla Hz. Muhammed'in Hayatını Anlatıyor!

Emekli İmam Feridun Aydın, 15 yıllık emeğinin ürünü olan "Siyer-i Nebi'den Notlar" isimli ilk kitabını Üniversite Yayınları aracılığıyla okurlarla buluşturdu. Kitapta Hz. Muhammed'in hayatı kısa ve öz bir şekilde anlatılıyor.

Aydın, kitabını gazetemize ziyareti sırasında imtiyaz sahibimiz Ali Yıldız'a hediye etti. Kendisiyle yaptığımız röportajda Aydın, kitabın 15 yıllık bir çalışma sonucu ortaya çıktığını ve hocası Doç. Dr. Mustafa Kara'nın da kitabın editörlüğünü üstlendiğini belirtti. Aydın, eserinde bilgi kalabalığına boğulmadan, Hz. Muhammed'in hayatını sade ve anlaşılır bir dille kaleme aldığını vurguladı.

Yakın zamanda imza günü düzenlemesi planlanan Feridun Aydın'a Yıldız Haber olarak başarılarının devamını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.