Gazi Ortaokulu yeni okulunda eğitim hayatına başlıyor

GÜNDEM 13.04.2023 - 15:59, Güncelleme: 13.04.2023 - 15:59 4147+ kez okundu.
 

Gazi Ortaokulu yeni okulunda eğitim hayatına başlıyor

2021 yılı Mayıs ayında yıkılarak yeni inşaatına TOKİ tarafından başlanılan Bulancak Gazi Ortaokulu, eğitim öğretim hayatına Pazartesi günü başlıyor.
Okulların ara tatile çıkması nedeniyle ara tatil sonrası yeni okullarında eğitim hayatına başlayacak öğrencilerden önce, okulun idareci ve öğretmenleri Pazartesi günü yeni okullarında mesaiye başlayacak. AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın’ın girişimleri sonrası 27 Nisan 2021 tarihinde ihaleye çıkarılan ve Mayıs ayında yıkılan Gazi Ortaokulu, 2 yıl sonra eğitim hayatına başlamış olacak. 16 derslikli eğitim binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi tamamlanan yeni okul binasının ilk ziyaretçileri arasında eski okulun öğrencilerinden ve Okul Müdürü Rıfat Özdemir’in yakın arkadaşı olan gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ve sınıf arkadaşı Cahit Özel oldu. Pazartesi günü açılacak olan yeni okulu gezen Yıldız ve Özel, Okul Müdürü Özdemir’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
2021 yılı Mayıs ayında yıkılarak yeni inşaatına TOKİ tarafından başlanılan Bulancak Gazi Ortaokulu, eğitim öğretim hayatına Pazartesi günü başlıyor.

Okulların ara tatile çıkması nedeniyle ara tatil sonrası yeni okullarında eğitim hayatına başlayacak öğrencilerden önce, okulun idareci ve öğretmenleri Pazartesi günü yeni okullarında mesaiye başlayacak.

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın’ın girişimleri sonrası 27 Nisan 2021 tarihinde ihaleye çıkarılan ve Mayıs ayında yıkılan Gazi Ortaokulu, 2 yıl sonra eğitim hayatına başlamış olacak.

16 derslikli eğitim binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi tamamlanan yeni okul binasının ilk ziyaretçileri arasında eski okulun öğrencilerinden ve Okul Müdürü Rıfat Özdemir’in yakın arkadaşı olan gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ve sınıf arkadaşı Cahit Özel oldu.

Pazartesi günü açılacak olan yeni okulu gezen Yıldız ve Özel, Okul Müdürü Özdemir’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.