Gez Ege’yi, Gör Şirin Urla’yı…

TURİZM 16.05.2023 - 11:01, Güncelleme: 16.05.2023 - 11:01 43080+ kez okundu.
 

Gez Ege’yi, Gör Şirin Urla’yı…

Urla Çeşmealtı ve İskele sahillerinin çehresi değişti
Urla Belediyesinin sahillerin daha etkin kullanımı adına yürüttüğü projelerde Çeşme altı ve İskele Sahil kesimindeki alanlar görülmeye değer hale getirildi. Çalışmaların ardından Urla sahilleri doğal dokusuna uygun, çevreci bir yaklaşıma kavuştu. Urla Belediye Başkan V. Kaymakam Murtaza Dayanç'ın da büyük önem verdiği sahil şeridi düzenlemelerinde İskele Caddesi Yol Düzenleme Projesi 2.Etap ve Çeşme altı Bölgesi Yalı Caddesi Sahil Düzenlemesi projesinde yapılan çalışmalarda vatandaşın sahilden daha çok yararlanması sağlanırken sahil bandında yeşil alanların oranı artırılırken, oturma bankları, yaya yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve çeşitli aktivitelerin yapılabilmesi için çok sayıda alan kazandırıldı. Urla’nın sahil şeridini bütüncül bir anlayışla ele alan proje çalışmaları sayesinde Urla sahil bandı yepyeni bir çehre kazandı. Urla’mıza yakışır hale getirdik Urla Belediye Başkan V. Kaymakam Murtaza Dayanç, halkın sahillerden daha çok faydalanabilmesi adına yürüttükleri çalışmaların Urla’ya ve ilçeye çok yakıştığını vurguladı ve, “Söz verdiğimiz gibi vatandaş odaklı yönetim anlayışı ile 7/24 esaslı çalışarak, Urla'mızın marka değerine değer katmaya devam ediyoruz, Urla’mız için, halkımız için durmadan çalışıyor, ilçemizi güzelleştiriyoruz. Sahil bantlarını doğal dokusuna uygun, çevreci yaklaşımla Urla'mıza yakışır hale getirdik” ifadelerini kullandı. Projesi tamamlanan Çeşme altı ve İskele Sahillerini ziyaret eden Belediye Başkan V. Kaymakam Dayanç, Fen İşleri ekibi ve mahalle muhtarları ile projenin son halini yerinde inceleyerek, vatandaşlar ve esnafla buluştu, sohbet etti.  
Urla Çeşmealtı ve İskele sahillerinin çehresi değişti

Urla Belediyesinin sahillerin daha etkin kullanımı adına yürüttüğü projelerde Çeşme altı ve İskele Sahil kesimindeki alanlar görülmeye değer hale getirildi.

Resim önizlemesi

Çalışmaların ardından Urla sahilleri doğal dokusuna uygun, çevreci bir yaklaşıma kavuştu. Urla Belediye Başkan V. Kaymakam Murtaza Dayanç'ın da büyük önem verdiği sahil şeridi düzenlemelerinde İskele Caddesi Yol Düzenleme Projesi 2.Etap ve Çeşme altı Bölgesi Yalı Caddesi Sahil Düzenlemesi projesinde yapılan çalışmalarda vatandaşın sahilden daha çok yararlanması sağlanırken sahil bandında yeşil alanların oranı artırılırken, oturma bankları, yaya yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve çeşitli aktivitelerin yapılabilmesi için çok sayıda alan kazandırıldı. Urla’nın sahil şeridini bütüncül bir anlayışla ele alan proje çalışmaları sayesinde Urla sahil bandı yepyeni bir çehre kazandı.

Resim önizlemesi

Urla’mıza yakışır hale getirdik

Urla Belediye Başkan V. Kaymakam Murtaza Dayanç, halkın sahillerden daha çok faydalanabilmesi adına yürüttükleri çalışmaların Urla’ya ve ilçeye çok yakıştığını vurguladı ve, “Söz verdiğimiz gibi vatandaş odaklı yönetim anlayışı ile 7/24 esaslı çalışarak, Urla'mızın marka değerine değer katmaya devam ediyoruz, Urla’mız için, halkımız için durmadan çalışıyor, ilçemizi güzelleştiriyoruz. Sahil bantlarını doğal dokusuna uygun, çevreci yaklaşımla Urla'mıza yakışır hale getirdik” ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Projesi tamamlanan Çeşme altı ve İskele Sahillerini ziyaret eden Belediye Başkan V. Kaymakam Dayanç, Fen İşleri ekibi ve mahalle muhtarları ile projenin son halini yerinde inceleyerek, vatandaşlar ve esnafla buluştu, sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.