Giresun Mutfağı Masada; Gastronomi Çalıştayı İle Hedefler Belirlendi

TURİZM 16.04.2024 - 11:52, Güncelleme: 16.04.2024 - 11:52 4118 kez okundu.
 

Giresun Mutfağı Masada; Gastronomi Çalıştayı İle Hedefler Belirlendi

Giresun'un gastronomik potansiyelini masaya yatırmak ve sektörün geleceğini ele almak üzere önemli bir çalıştay gerçekleştirildi.
Çalıştayda, Giresun mutfağının güçlü ve zayıf yönleri, mevcut fırsatlar ve karşılaşılan tehditler kapsamlı bir şekilde ele alındı. Yoğun katılımın gerçekleştiği çalıştayda, Giresun mutfağının turizm ile olan entegrasyonu ve bu alanda kurum ve kuruluşlara yönelik öneriler de masaya yatırıldı. Çalıştayda sunulan bilgiler ışığında, Giresun mutfağının hak ettiği değere ulaşması ve şehrin turizm potansiyelinin gastronomi ile birlikte geliştirilmesi için somut adımlar atılması hedefleniyor. Çalıştaya katılan katılımcılardan Ümmihan Aydın, sunulan önerilerin Giresun mutfağının gelişimi için oldukça faydalı olacağına olan inancını dile getirdi. Aydın, Giresun'un kendine özgü lezzetleri ve zengin mutfak kültürü ile öne çıkan bir şehir olduğunu vurgulayarak, bu çalıştayın şehrin gastronomik değerlerinin ulusal ve uluslararası platformda tanıtılması için önemli bir adım olacağını belirtti. Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi'nin düzenlediği bu çalıştay, Giresun mutfağının geleceği için önemli bir dönüm noktası olarak nitelendiriliyor. Çalıştayda sunulan önerilerin hayata geçirilmesi ile şehrin gastronomik potansiyelinin tam anlamıyla ortaya çıkarılması ve Giresun'un turizmde önemli bir marka haline gelmesi hedefleniyor.
Giresun'un gastronomik potansiyelini masaya yatırmak ve sektörün geleceğini ele almak üzere önemli bir çalıştay gerçekleştirildi.

Çalıştayda, Giresun mutfağının güçlü ve zayıf yönleri, mevcut fırsatlar ve karşılaşılan tehditler kapsamlı bir şekilde ele alındı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği çalıştayda, Giresun mutfağının turizm ile olan entegrasyonu ve bu alanda kurum ve kuruluşlara yönelik öneriler de masaya yatırıldı. Çalıştayda sunulan bilgiler ışığında, Giresun mutfağının hak ettiği değere ulaşması ve şehrin turizm potansiyelinin gastronomi ile birlikte geliştirilmesi için somut adımlar atılması hedefleniyor.

Çalıştaya katılan katılımcılardan Ümmihan Aydın, sunulan önerilerin Giresun mutfağının gelişimi için oldukça faydalı olacağına olan inancını dile getirdi.

Aydın, Giresun'un kendine özgü lezzetleri ve zengin mutfak kültürü ile öne çıkan bir şehir olduğunu vurgulayarak, bu çalıştayın şehrin gastronomik değerlerinin ulusal ve uluslararası platformda tanıtılması için önemli bir adım olacağını belirtti.

Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi'nin düzenlediği bu çalıştay, Giresun mutfağının geleceği için önemli bir dönüm noktası olarak nitelendiriliyor. Çalıştayda sunulan önerilerin hayata geçirilmesi ile şehrin gastronomik potansiyelinin tam anlamıyla ortaya çıkarılması ve Giresun'un turizmde önemli bir marka haline gelmesi hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.