Giresun'da Sıcak ve Güneşli Hafta Sonu Bekleniyor!

YAŞAM 19.04.2024 - 14:07, Güncelleme: 19.04.2024 - 14:20 3855 kez okundu.
 

Giresun'da Sıcak ve Güneşli Hafta Sonu Bekleniyor!

Giresun'da uzun süredir beklenen güneşli havalar nihayet gelmeye başladı.
Hafta sonunun keyfini çıkartmayı planlayan vatandaşlar için sevindirici bir haber. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Giresun'da hafta sonu hava sıcaklıkları 22 dereceye kadar yükselecek. Güzel havayı fırsat bilecek vatandaşlarımızın haftanın yorgunluğunnu atmak için Giresun'un ve ilçelerinin sahil şeritlerinde yürüyüş yapması ve bisiklet sürmesi, yeşille buluşmak için köylerine gitmesi ve temiz hava almak için yaylarına çıkması bekleniyor. 
Giresun'da uzun süredir beklenen güneşli havalar nihayet gelmeye başladı.

Hafta sonunun keyfini çıkartmayı planlayan vatandaşlar için sevindirici bir haber.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Giresun'da hafta sonu hava sıcaklıkları 22 dereceye kadar yükselecek.

Güzel havayı fırsat bilecek vatandaşlarımızın haftanın yorgunluğunnu atmak için Giresun'un ve ilçelerinin sahil şeritlerinde yürüyüş yapması ve bisiklet sürmesi, yeşille buluşmak için köylerine gitmesi ve temiz hava almak için yaylarına çıkması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.