Giresunlu Başkanlar Ankara'da!

SİYASET 20.04.2024 - 20:21, Güncelleme: 20.04.2024 - 20:21 5830 kez okundu.
 

Giresunlu Başkanlar Ankara'da!

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen 'Yerel Yönetimler Çalıştayı' için Giresun'da ki Belediye Başkanları Ankara'ya gitti.
İlk olarak Anıtkabir'i ziyaret eden Başkanlar, daha sonra çalıştaya katıldı. Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, yaptığı açıklamada, "Partimizin düzenlediği 'Yerel Yönetimler Çalıştayı' için geldiğimiz Ankara'da Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve parti yöneticilerimizle önce Anıtkabir'i ziyaret ederek Atamızın huzuruna çıkıp; saygıyla, minnetle, rahmetle andık, dualarımızı okuduk. Giresun ekibi olarak; İl başkanımız Gökhan Şenyürek, Giresun Belediye Başkanımız Fuat Köse, Espiye Belediye Başkanımız Erol Karadere, Görele Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Soğukpınar Belediye Başkanımız Mustafa Eyice ile bir kez daha haykırdık; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan, O'nun ilkelerinden asla vazgeçmeden halkçı belediyecilik yaparak, halkımızın yüzünü güldüreceğiz" dedi. Çalıştay ile ilgili de konuşan Başkan Sıbıç, "Yerel Yönetimler Çalıştayımız oldukça yararlı geçiyor. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel öncülüğünde; Üretken, dayanışmacı, halkçı belediyecilik hizmetleri konusunda yol haritamızı çiziyoruz. Kentlerimizin dokusunu bozmadan, çevreyi ve tarihi güzellikleri koruyarak geliştirip, kalkındırma, halkımızın sorunlarını çözme noktasında önemli bilgiler paylaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler... Biz 'Türkiye için tam yol ileri' diyoruz" ifadelerini kullandı.  
Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen 'Yerel Yönetimler Çalıştayı' için Giresun'da ki Belediye Başkanları Ankara'ya gitti.

İlk olarak Anıtkabir'i ziyaret eden Başkanlar, daha sonra çalıştaya katıldı.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, yaptığı açıklamada, "Partimizin düzenlediği 'Yerel Yönetimler Çalıştayı' için geldiğimiz Ankara'da Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve parti yöneticilerimizle önce Anıtkabir'i ziyaret ederek Atamızın huzuruna çıkıp; saygıyla, minnetle, rahmetle andık, dualarımızı okuduk. Giresun ekibi olarak; İl başkanımız Gökhan Şenyürek, Giresun Belediye Başkanımız Fuat Köse, Espiye Belediye Başkanımız Erol Karadere, Görele Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Soğukpınar Belediye Başkanımız Mustafa Eyice ile bir kez daha haykırdık; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan, O'nun ilkelerinden asla vazgeçmeden halkçı belediyecilik yaparak, halkımızın yüzünü güldüreceğiz" dedi.

Çalıştay ile ilgili de konuşan Başkan Sıbıç, "Yerel Yönetimler Çalıştayımız oldukça yararlı geçiyor. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel öncülüğünde; Üretken, dayanışmacı, halkçı belediyecilik hizmetleri konusunda yol haritamızı çiziyoruz. Kentlerimizin dokusunu bozmadan, çevreyi ve tarihi güzellikleri koruyarak geliştirip, kalkındırma, halkımızın sorunlarını çözme noktasında önemli bilgiler paylaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler... Biz 'Türkiye için tam yol ileri' diyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.