Giresunlu Öğretmenler Roma'da Sürdürülebilir Gelecek için Beceri Kazandı!

EĞİTİM 22.04.2024 - 12:48, Güncelleme: 22.04.2024 - 12:48 3382 kez okundu.
 

Giresunlu Öğretmenler Roma'da Sürdürülebilir Gelecek için Beceri Kazandı!

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ERASMUS+ Okul Eğitimi Akreditasyonu proje faaliyetleri kapsamında, 10 Giresunlu öğretmen Roma'da işbaşı gözlem faaliyetine katıldı.
14-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetin amacı, "Öncelikli sürdürülebilir kalkınma konularını öğretim ve öğrenime entegre ederek sürdürülebilir bir geleceği şekillendirmek için gerekli bilgi, beceri tutum ve değerleri kazanmak" olarak belirlendi. Farklı ilçelerde ve kurumlarda görev yapan öğretmenler, Roma'da bulunan Insituto Comprensivo Via Matteotti okulunda işbaşı gözlem faaliyetine katılarak, sürdürülebilir kalkınma ile ilgili uygulamaları yerinde görme ve deneyimleme imkanı buldu. Proje ortağı olan Bulancak Anadolu Lisesi Almanca öğretmeni Alper Bektaş da faaliyete katılan öğretmenler arasında yer aldı. Bu faaliyet ile Giresunlu öğretmenler, sürdürülebilir kalkınma konusundaki bilgi ve becerilerini geliştirerek, bu konuda öğrencilerini de bilinçlendirmeye ve farkındalık yaratmaya katkıda bulunacaklar.
Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ERASMUS+ Okul Eğitimi Akreditasyonu proje faaliyetleri kapsamında, 10 Giresunlu öğretmen Roma'da işbaşı gözlem faaliyetine katıldı.

14-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetin amacı, "Öncelikli sürdürülebilir kalkınma konularını öğretim ve öğrenime entegre ederek sürdürülebilir bir geleceği şekillendirmek için gerekli bilgi, beceri tutum ve değerleri kazanmak" olarak belirlendi.

Farklı ilçelerde ve kurumlarda görev yapan öğretmenler, Roma'da bulunan Insituto Comprensivo Via Matteotti okulunda işbaşı gözlem faaliyetine katılarak, sürdürülebilir kalkınma ile ilgili uygulamaları yerinde görme ve deneyimleme imkanı buldu.

Proje ortağı olan Bulancak Anadolu Lisesi Almanca öğretmeni Alper Bektaş da faaliyete katılan öğretmenler arasında yer aldı.

Bu faaliyet ile Giresunlu öğretmenler, sürdürülebilir kalkınma konusundaki bilgi ve becerilerini geliştirerek, bu konuda öğrencilerini de bilinçlendirmeye ve farkındalık yaratmaya katkıda bulunacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.