Giresunsporlu Tuana Seyhan, Milli Takım için Bulgaristan'da!

SPOR 19.04.2024 - 13:43, Güncelleme: 19.04.2024 - 13:43 3910 kez okundu.
 

Giresunsporlu Tuana Seyhan, Milli Takım için Bulgaristan'da!

Yüzücümüz Tuana Seyhan, Bulgaristan'da Milli Takım için yarışacak.
Giresunspor Yüzme Takımı'nın gururu Tuana Seyhan, 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenecek olan Tsvetnitsa Yüzme Turnuvası'nda Milli Takımımız adına yarışacak. Bu önemli başarı Giresunspor'a ve Giresun'a gurur kaynağı oldu. Giresunspor Yüzme Takımı antrenörleri de Tuana Seyhan'ın bu başarısında büyük rol oynadılar. Antrenörlerin özverili çalışmaları ve Tuana Seyhan'a olan inançları sayesinde bu önemli başarı elde edildi. Giresunspor Kulübü de Tuana Seyhan'ı ve antrenörlerini bu önemli başarılarından dolayı tebrik etti. Kulüp, Tuana Seyhan'ın Milli Takım'da da başarılar elde etmesini diledi.
Yüzücümüz Tuana Seyhan, Bulgaristan'da Milli Takım için yarışacak.

Giresunspor Yüzme Takımı'nın gururu Tuana Seyhan, 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenecek olan Tsvetnitsa Yüzme Turnuvası'nda Milli Takımımız adına yarışacak. Bu önemli başarı Giresunspor'a ve Giresun'a gurur kaynağı oldu.

Giresunspor Yüzme Takımı antrenörleri de Tuana Seyhan'ın bu başarısında büyük rol oynadılar. Antrenörlerin özverili çalışmaları ve Tuana Seyhan'a olan inançları sayesinde bu önemli başarı elde edildi.

Giresunspor Kulübü de Tuana Seyhan'ı ve antrenörlerini bu önemli başarılarından dolayı tebrik etti. Kulüp, Tuana Seyhan'ın Milli Takım'da da başarılar elde etmesini diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.