Güzelyalı’da başarılı tatbikat!

EĞİTİM 29.02.2024 - 09:32, Güncelleme: 29.02.2024 - 09:38 10620+ kez okundu.
 

Güzelyalı’da başarılı tatbikat!

Bulancak Güzelyalı İlk ve Ortaokulu’nda Sivil Savunma Haftasıyla ilgili yapılan Yangın ve Tahliye Tatbikatı gerçeği aratmadı.
Tatbikatta, senaryo gereği ilk olarak okulun bahçesinde yakılan ateşler sonrasında okulun yangın alarmları çalındı. Bunun ardından öğrenciler, öğretmenler ve çalışanlar kontrollü bir şekilde tahliye edilerek okul bahçesinde belirlenen güvenli alana alındı. Yapılan tahliye sonrası yakılan ateşe müdahale edilirken, Bulancak Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin de desteklediği tatbikatta, öğrencilere olası bir yangın anında yapılması gerekenler, yangın söndürme ekipmanları ve güvenlik prosedürleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Okul Müdürü Metin Gündoğdu, tatbikata katılan herkese duyarlılıkları ve işbirlikleri için teşekkür etti. Ayrıca, itfaiye personeline okulun yangın güvenliği konusunda verdikleri eğitim ve destek için minnettarlığını dile getirdi.
Bulancak Güzelyalı İlk ve Ortaokulu’nda Sivil Savunma Haftasıyla ilgili yapılan Yangın ve Tahliye Tatbikatı gerçeği aratmadı.

Tatbikatta, senaryo gereği ilk olarak okulun bahçesinde yakılan ateşler sonrasında okulun yangın alarmları çalındı.

Bunun ardından öğrenciler, öğretmenler ve çalışanlar kontrollü bir şekilde tahliye edilerek okul bahçesinde belirlenen güvenli alana alındı. Yapılan tahliye sonrası yakılan ateşe müdahale edilirken, Bulancak Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin de desteklediği tatbikatta, öğrencilere olası bir yangın anında yapılması gerekenler, yangın söndürme ekipmanları ve güvenlik prosedürleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Okul Müdürü Metin Gündoğdu, tatbikata katılan herkese duyarlılıkları ve işbirlikleri için teşekkür etti. Ayrıca, itfaiye personeline okulun yangın güvenliği konusunda verdikleri eğitim ve destek için minnettarlığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.