İş ortaklığından hayat arkadaşlığına

YAŞAM 23.04.2024 - 10:33, Güncelleme: 23.04.2024 - 10:33 2834 kez okundu.
 

İş ortaklığından hayat arkadaşlığına

Özel çocukların öğretmenleri Binnur İşyapan ve Ercan Kara, biri Manisa’dan diğeri Hatay’dan İzmir’de aynı okulda çalışmaya başladı.
İşyapan ve Kara daha sonraki yıllarda birlikte özel çocukların okulunu açarak kendi okullarında öğretmenlik yapmaya başladı. Genç öğretmenlerin iş ortaklığı zaman içinde hayat arkadaşlığına dönüşünce mutluluğa yelken açmaya karar verdiler. Genç öğretmenler, Manisa Yunus Emre Millet Çarşısı’ndaki nikah dairesinde, attıkları imzalarla öğretmen olarak başlayan arkadaşlıklarını hayat arkadaşlığına dönüştürdüler. Genç çift mutluluklarını şu sözlerle dile getirdi: "Öğretmen olarak okulda çok iyi anlaşıyorduk, sonrasında İzmir’de kendi özel çocuklara eğitim veren okulumuzu açtık. Ortaklığımız da çok başarılı ilerlerken hayat bizleri evliliğe kadar getirdi. Çok mutluyuz bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederiz. Balayına okullar tatile girdiğinde çıkmayı düşünüyoruz" diye konuştular.
Özel çocukların öğretmenleri Binnur İşyapan ve Ercan Kara, biri Manisa’dan diğeri Hatay’dan İzmir’de aynı okulda çalışmaya başladı.

İşyapan ve Kara daha sonraki yıllarda birlikte özel çocukların okulunu açarak kendi okullarında öğretmenlik yapmaya başladı.

Genç öğretmenlerin iş ortaklığı zaman içinde hayat arkadaşlığına dönüşünce mutluluğa yelken açmaya karar verdiler.

Genç öğretmenler, Manisa Yunus Emre Millet Çarşısı’ndaki nikah dairesinde, attıkları imzalarla öğretmen olarak başlayan arkadaşlıklarını hayat arkadaşlığına dönüştürdüler.

Genç çift mutluluklarını şu sözlerle dile getirdi:

"Öğretmen olarak okulda çok iyi anlaşıyorduk, sonrasında İzmir’de kendi özel çocuklara eğitim veren okulumuzu açtık. Ortaklığımız da çok başarılı ilerlerken hayat bizleri evliliğe kadar getirdi. Çok mutluyuz bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederiz. Balayına okullar tatile girdiğinde çıkmayı düşünüyoruz" diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.