İstanbul Azaklıoğlu Vakfından bir sunum daha!

DÜNYA 22.04.2024 - 17:18, Güncelleme: 22.04.2024 - 17:18 3944 kez okundu.
 

İstanbul Azaklıoğlu Vakfından bir sunum daha!

İstanbul Necati Bay Azaklıoğlu Vakıf merkezinde her ay bursiyer öğrencilere yönelik yemekli toplantılarda birbirinden değerli konuşmacılar ağırlıyor.
Nisan ayı programında Prof. Dr. Sinan Dağdelen konuk olmuş ve ‘Mesleki Başarıyı Nasıl Artırırız?’ konulu bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda vurgulanan bazı temel prensipler şunlar; “Özgüven, sabır ve kararlılık: Başarıya ulaşmak için bu özellikler önemlidir. Pes etmemek ve sonuca odaklanmak: Başarısızlık, başarıya giden yolda atılan adımlardır. Disiplin ve hedef odaklı ilerleme: Hedeflere doğru kararlı bir şekilde ilerlemeliyiz. Farklı bakış açıları ve deneyimlerden yararlanmak: Farklı insanların fikirlerini dinlemek, ufkumuzu aydınlatan önemli bir kazanımdır. Çeşitli kültürler ve toplumlar içinde deneyim kazanmak: Bu kişisel gelişimimize katkı sağlar. Bu sunum, katılımcılara mesleki başarıya giden yolda rehberlik etmiş ve ilham vermiştir. Azaklıoğlu Vakfı, başta Giresunlu hemşehri öğrenciler olmak üzere her yıl yaklaşık 250 öğrenciye eğitim yardımı yapmaya devam etmektedir” Yıldız Haber Gazetesi olarak bu değerli hizmetlerinden dolayı Azaklıoğlu Vakfına teşekkür ederiz.  
İstanbul Necati Bay Azaklıoğlu Vakıf merkezinde her ay bursiyer öğrencilere yönelik yemekli toplantılarda birbirinden değerli konuşmacılar ağırlıyor.

Nisan ayı programında Prof. Dr. Sinan Dağdelen konuk olmuş ve ‘Mesleki Başarıyı Nasıl Artırırız?’ konulu bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda vurgulanan bazı temel prensipler şunlar; “Özgüven, sabır ve kararlılık: Başarıya ulaşmak için bu özellikler önemlidir. Pes etmemek ve sonuca odaklanmak: Başarısızlık, başarıya giden yolda atılan adımlardır. Disiplin ve hedef odaklı ilerleme: Hedeflere doğru kararlı bir şekilde ilerlemeliyiz. Farklı bakış açıları ve deneyimlerden yararlanmak: Farklı insanların fikirlerini dinlemek, ufkumuzu aydınlatan önemli bir kazanımdır. Çeşitli kültürler ve toplumlar içinde deneyim kazanmak: Bu kişisel gelişimimize katkı sağlar. Bu sunum, katılımcılara mesleki başarıya giden yolda rehberlik etmiş ve ilham vermiştir. Azaklıoğlu Vakfı, başta Giresunlu hemşehri öğrenciler olmak üzere her yıl yaklaşık 250 öğrenciye eğitim yardımı yapmaya devam etmektedir”

Yıldız Haber Gazetesi olarak bu değerli hizmetlerinden dolayı Azaklıoğlu Vakfına teşekkür ederiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.