İZMİR BAYOSB İLE ATATÜRK OSB İŞ BİRLİĞİ

DÜNYA 24.04.2024 - 10:12, Güncelleme: 24.04.2024 - 10:12 3402 kez okundu.
 

İZMİR BAYOSB İLE ATATÜRK OSB İŞ BİRLİĞİ

Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yüksek İstişare Kurulu (YİK), Nisan ayı toplantısını Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi’nde (BAYOSB) düzenledi.
BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya EBSO Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Taşkın,  AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı ve Üyeler katıldı. Deneyim paylaşımı ve ortak projeler BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, BAYOSB olarak katılımcıların katkıları ile kurulmuş, kendi ayakları üzerinde duran ve yeşil OSB olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir OSB olarak sadece İzmir’in değil Türkiye’nin en önemli OSB’lerinin başında gelen İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yüksek İstişare Kurulu’nu ağırlamaktan son derece memnun olduklarını dile getirdi. Telseren, “AOSB İzmir’in en önemli sanayi kuruluşlarını barındıran, çok büyük katma değer üreten bir OSB. Kendileri ile iş birliği imkanlarını ve tecrübelerini dinleme şansı yakaladık. Önümüzdeki süreçte genişleyecek bir OSB olarak kendilerinin deneyimlerinden de faydalanmayı hedefliyoruz” diye konuştu. BAYOSB adının hakkını veren bir OSB AOSB YİK Başkanı Mustafa Karabağlı, “BAYOSB’yi sanayicilerimizden tanıyorduk, yaptıkları çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Bu toplantımızı BAYOSB’de yaparak hem bu adını hak eden Bağ yurdu Organize Sanayi Bölgesi’ni daha yakından görmek hem de çeşitli konularda istişarelerde bulunmak istedik. Önümüzdeki süreçte birlikte ortak projelerde yer almayı çok isteriz” ifadesini kullandı.
Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yüksek İstişare Kurulu (YİK), Nisan ayı toplantısını Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi’nde (BAYOSB) düzenledi.

BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya EBSO Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Taşkın,  AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı ve Üyeler katıldı.

Deneyim paylaşımı ve ortak projeler

BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, BAYOSB olarak katılımcıların katkıları ile kurulmuş, kendi ayakları üzerinde duran ve yeşil OSB olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir OSB olarak sadece İzmir’in değil Türkiye’nin en önemli OSB’lerinin başında gelen İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yüksek İstişare Kurulu’nu ağırlamaktan son derece memnun olduklarını dile getirdi. Telseren, “AOSB İzmir’in en önemli sanayi kuruluşlarını barındıran, çok büyük katma değer üreten bir OSB. Kendileri ile iş birliği imkanlarını ve tecrübelerini dinleme şansı yakaladık. Önümüzdeki süreçte genişleyecek bir OSB olarak kendilerinin deneyimlerinden de faydalanmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

BAYOSB adının hakkını veren bir OSB

AOSB YİK Başkanı Mustafa Karabağlı, “BAYOSB’yi sanayicilerimizden tanıyorduk, yaptıkları çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Bu toplantımızı BAYOSB’de yaparak hem bu adını hak eden Bağ yurdu Organize Sanayi Bölgesi’ni daha yakından görmek hem de çeşitli konularda istişarelerde bulunmak istedik. Önümüzdeki süreçte birlikte ortak projelerde yer almayı çok isteriz” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.