Kuyumcu soygunu zanlıları yakalandı!

ASAYİŞ 18.04.2024 - 17:06, Güncelleme: 18.04.2024 - 17:28 10980 kez okundu.
 

Kuyumcu soygunu zanlıları yakalandı!

Bulancak'ta gündüz vakti gerçekleşen kuyumcu soygununu gerçekleştiren 2 zanlı ve işbirlikçi 1 kişi yakalandı.
Bulancak'ta gerçekleşen kuyumcu soygununda olayı gerçekleştiren 2 zanlı ve 1 işbirlikçi yakalandı. Emniyet ve Jandarma ekipleri koordinesinde gerçekleşen soruşturma hızlıca derinleştirilerek olayım failleri kısa sürede yakalandı. Olay sonrası Kuşluhan Köyüne kaçan zanlılar lastiğin kesilmesi nedeniyle Şemşettin Mahallesi'nde bir evin önüne aracı bırakarak kaçtılar. Daha sonra yol kenarında bekleyen bir araçla şehir merkezine giden zanlılara ortaklık eden işbirlikçinin yakalanması ile olayı gerçekleştiren iki zanlı yapılan operasyonla saklandıkları evlerden alındılar. Hırsızlar S.C. ve S.T işbirlikçi olduğu ileri sürülen E.B.'nin yakalandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Hırsızlık olayı nasıl gerçekleşti? Bulancak Mahallesi Şemsettin Caddesinde meydana gelen olayda kar maskeli 2 şahıs gaspettikleri öğrenilen ticari taksi ile geldiği kuyumcuya tüfekle saldırdı. Bulancak’ta bir taksi durağından gaspedildiği öğrenilen ticari taksi şoförünü aracın bagajına bağlayan soyguncular, ilçe merkezinde bulunan kuyumcudan 2 çanta altın çaldılar. Olay yerinde 3 el tüfek atan hırsızlar, daha sonra çaldıkları araçla kaçarken işyeri sahibi çalınan çantaların birini almayı başardı. Olay yerinde cep telefonuna yansıyan görüntülerde, görgü tanıklarından bir vatandaş ise aracın lastiğini patlatarak aracın hızlanmasını engellemişti.
Bulancak'ta gündüz vakti gerçekleşen kuyumcu soygununu gerçekleştiren 2 zanlı ve işbirlikçi 1 kişi yakalandı.

Bulancak'ta gerçekleşen kuyumcu soygununda olayı gerçekleştiren 2 zanlı ve 1 işbirlikçi yakalandı.

Emniyet ve Jandarma ekipleri koordinesinde gerçekleşen soruşturma hızlıca derinleştirilerek olayım failleri kısa sürede yakalandı. Olay sonrası Kuşluhan Köyüne kaçan zanlılar lastiğin kesilmesi nedeniyle Şemşettin Mahallesi'nde bir evin önüne aracı bırakarak kaçtılar. Daha sonra yol kenarında bekleyen bir araçla şehir merkezine giden zanlılara ortaklık eden işbirlikçinin yakalanması ile olayı gerçekleştiren iki zanlı yapılan operasyonla saklandıkları evlerden alındılar. Hırsızlar S.C. ve S.T işbirlikçi olduğu ileri sürülen E.B.'nin yakalandığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hırsızlık olayı nasıl gerçekleşti?

Bulancak Mahallesi Şemsettin Caddesinde meydana gelen olayda kar maskeli 2 şahıs gaspettikleri öğrenilen ticari taksi ile geldiği kuyumcuya tüfekle saldırdı.

Bulancak’ta bir taksi durağından gaspedildiği öğrenilen ticari taksi şoförünü aracın bagajına bağlayan soyguncular, ilçe merkezinde bulunan kuyumcudan 2 çanta altın çaldılar. Olay yerinde 3 el tüfek atan hırsızlar, daha sonra çaldıkları araçla kaçarken işyeri sahibi çalınan çantaların birini almayı başardı. Olay yerinde cep telefonuna yansıyan görüntülerde, görgü tanıklarından bir vatandaş ise aracın lastiğini patlatarak aracın hızlanmasını engellemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.