Kuyumcu soygununun failleri adliyede!

ASAYİŞ 19.04.2024 - 15:58, Güncelleme: 19.04.2024 - 16:02 6319 kez okundu.
 

Kuyumcu soygununun failleri adliyede!

18 Nisan 2024 Perşembe günü Bulancak'ta silahlı ve tüfekli olarak gerçekleştirilen kuyumcu soygununun failleri Bulancak Adliyesine getirildi.
Olayı gerçekleştiren zanlıların yakınları adliye girişinde azmettirici olduğu ileri sürülen Ethem B.'ye tehditler savurdular. Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında olaydan 5 saat sonra çalınan altınlar ve suç aletleri ile yakalanan failler emniyetteki ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi.  Perşembe günü Bulancak'ta gerçekleşen soygunda S. C. ve S. T. İsimli şahıslar bir taksiyi gasp ederek ardından soygunu gerçekleştirmişti. Soygundan kaçan zanlıların Şemsettin Mahallesi'nde bir adreste taksiyi bıraktıktan sonra eve geçtikleri daha sonra ise Ethem B. isimli şahıstan yardım aldıkları ve olayı azmettirdiği üzerinde durulurken, zanlılar farklı adresler de yakalanarak gözaltına alınmışlardı.
18 Nisan 2024 Perşembe günü Bulancak'ta silahlı ve tüfekli olarak gerçekleştirilen kuyumcu soygununun failleri Bulancak Adliyesine getirildi.

Olayı gerçekleştiren zanlıların yakınları adliye girişinde azmettirici olduğu ileri sürülen Ethem B.'ye tehditler savurdular.

Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında olaydan 5 saat sonra çalınan altınlar ve suç aletleri ile yakalanan failler emniyetteki ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi. 

Perşembe günü Bulancak'ta gerçekleşen soygunda S. C. ve S. T. İsimli şahıslar bir taksiyi gasp ederek ardından soygunu gerçekleştirmişti.

Soygundan kaçan zanlıların Şemsettin Mahallesi'nde bir adreste taksiyi bıraktıktan sonra eve geçtikleri daha sonra ise Ethem B. isimli şahıstan yardım aldıkları ve olayı azmettirdiği üzerinde durulurken, zanlılar farklı adresler de yakalanarak gözaltına alınmışlardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.