Müşteriler için çay isteme grubu hattı kurdu

GÜNDEM 27.03.2024 - 10:13, Güncelleme: 27.03.2024 - 10:13 1114+ kez okundu.
 

Müşteriler için çay isteme grubu hattı kurdu

Manisa’lı kadın çaycı muhtar adayı oldu
Manisa’da eşiyle birlikte çay ocağı işletmeciliği yapan, WhatsApp üzerinden kurduğu 'çay isteme hattıyla' siparişleri mobilden almaya başlayan, kahkahalarıyla çevresine neşe saçan, çay ocağında kazandığı paraları yıkamadan kullanmayan Nafiye Anka,  31 Mart yerel seçimlerinde Şehzadeler ilçesine bağlı Utku Mahallesi’ne muhtar adayı oldu. Muhtar olduğu takdirde yapacağı çalışmalardan bahseden Nafiye Anka, sokak hayvanlarının sorununu çözmek için çalışacağını belirterek, “Sokak hayvanları sorunu sadece mahallemizin değil ülkemizin en önemli sorunlarından biri haline geldi. Can dostlarımızın sorununu başta Büyükşehir Belediyesi ve valilik nezdinde çözeceğiz. Tabii bu üzün süreç olacağı için öncelikle mahallemizde bulunan sahipsiz can dostlarımız için sabit kulübeler ve mama kapları hazırlayacağız. Bu sayede onlar kendilerini daha güvenle hissederken, bizlerde onlarla birlikte bu dönüşüm sürecini daha konforlu bir şekilde geçirmeyi planlıyoruz. Yaya kaldırımları ve engelleri rampalarının işgalinin çözümü noktasında çalışacağız. Utku Mahallesi Aile Platformu kuracağız. Mahallemizde yaşayan yaşlı ve engelli bulunan bakımı muhtaç her sakinimiz ailemizin kıymetli bir üyesidir. Bu platform sayesinde gönüllü üyelerimizle onlara destek olacağız” dedi.
Manisa’lı kadın çaycı muhtar adayı oldu

Manisa’da eşiyle birlikte çay ocağı işletmeciliği yapan, WhatsApp üzerinden kurduğu 'çay isteme hattıyla' siparişleri mobilden almaya başlayan, kahkahalarıyla çevresine neşe saçan, çay ocağında kazandığı paraları yıkamadan kullanmayan Nafiye Anka,  31 Mart yerel seçimlerinde Şehzadeler ilçesine bağlı Utku Mahallesi’ne muhtar adayı oldu.

Muhtar olduğu takdirde yapacağı çalışmalardan bahseden Nafiye Anka, sokak hayvanlarının sorununu çözmek için çalışacağını belirterek, “Sokak hayvanları sorunu sadece mahallemizin değil ülkemizin en önemli sorunlarından biri haline geldi. Can dostlarımızın sorununu başta Büyükşehir Belediyesi ve valilik nezdinde çözeceğiz. Tabii bu üzün süreç olacağı için öncelikle mahallemizde bulunan sahipsiz can dostlarımız için sabit kulübeler ve mama kapları hazırlayacağız. Bu sayede onlar kendilerini daha güvenle hissederken, bizlerde onlarla birlikte bu dönüşüm sürecini daha konforlu bir şekilde geçirmeyi planlıyoruz. Yaya kaldırımları ve engelleri rampalarının işgalinin çözümü noktasında çalışacağız. Utku Mahallesi Aile Platformu kuracağız. Mahallemizde yaşayan yaşlı ve engelli bulunan bakımı muhtaç her sakinimiz ailemizin kıymetli bir üyesidir. Bu platform sayesinde gönüllü üyelerimizle onlara destek olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.