Öğrencilerden İnovasyon Merkezi'ne ziyaret

EĞİTİM 08.03.2024 - 11:35, Güncelleme: 08.03.2024 - 11:35 11248+ kez okundu.
 

Öğrencilerden İnovasyon Merkezi'ne ziyaret

Bulancak Güzelyalı İlkokulu öğretmeni Ayşe Mehniyar öncülüğünde 4/A sınıfı öğrencileri ve velileri Bulancak İnovasyon Merkezini ziyaret ettiler.
Öğrenciler İnovasyon merkezinin bahçesindeki taş fırında ekmek yapma etkinliğine katılırken, Buket Falcı‘dan bitkilerin gelişimiyle, doğal gübreleme teknikleriyle ilgili bilgiler aldılar. Öğrenciler, İnovasyon merkezinin içindeki uzay atölyesini ziyaret edip uzayda bitki yetiştirilir mi sorusuna cevaplar bulmaya çalıştılar. Okul Müdürü Metin Gündoğdu; ‘Okulumuzun İnovasyon merkezi gezisi öğrencilerin ileriye dönük kendi projelerini geliştirmeleri açısından güzel bir teşvik oldu’ dedi. Öğrenciler ise İnovasyon merkezini gezdikten sonra, burada gördükleri teknolojilerden ve çalışmalardan çok etkilendiklerini söylediler. Ziyaret, öğrencilere taş fırında pişen ekmek ikramının ardından sona erdi.
Bulancak Güzelyalı İlkokulu öğretmeni Ayşe Mehniyar öncülüğünde 4/A sınıfı öğrencileri ve velileri Bulancak İnovasyon Merkezini ziyaret ettiler.

Öğrenciler İnovasyon merkezinin bahçesindeki taş fırında ekmek yapma etkinliğine katılırken, Buket Falcı‘dan bitkilerin gelişimiyle, doğal gübreleme teknikleriyle ilgili bilgiler aldılar.

Öğrenciler, İnovasyon merkezinin içindeki uzay atölyesini ziyaret edip uzayda bitki yetiştirilir mi sorusuna cevaplar bulmaya çalıştılar.

Okul Müdürü Metin Gündoğdu; ‘Okulumuzun İnovasyon merkezi gezisi öğrencilerin ileriye dönük kendi projelerini geliştirmeleri açısından güzel bir teşvik oldu’ dedi.

Öğrenciler ise İnovasyon merkezini gezdikten sonra, burada gördükleri teknolojilerden ve çalışmalardan çok etkilendiklerini söylediler.

Ziyaret, öğrencilere taş fırında pişen ekmek ikramının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.