Olayın detayları ortaya çıkıyor! Çalınan 4.5 kilo altın bulundu…

ASAYİŞ 18.04.2024 - 19:03, Güncelleme: 18.04.2024 - 19:24 8288 kez okundu.
 

Olayın detayları ortaya çıkıyor! Çalınan 4.5 kilo altın bulundu…

Bulancak’ta meydana gelen hırsızlık olayında zanlıların ve işbirlikçinin yakalanmasının ardından toplam değeri 7 milyon 489 bin lira olduğu öğrenilen altınlar bulundu.
Olay sonrası çaldıkları araç ile Kuşluhan Köyüne kaçmak isterken aracın lastiğinin patlaması sonrası Şemsettin Mahallesinde bir mevkide aracı terk ederek kaçan zanlılar yapılan operasyonla yakalandı. Kuyumcudan çalınan yaklaşık 4,5 kilo altın ise hırsızlık olayının faillerinden S.C. isimli şüphelinin Kuşluhan Köyünde bulunan evinin yakınında gömülü halde bulunuldu. Olayda kullanılan tüfeğin bulunduğu öğrenilirken, Emniyet ve Jandarma ekiplerinin koordinesinde gerçekleşen olayın Giresun’da planlanarak hayata geçirildiği bilgisine ulaşıldı. Olayı gerçekleştiren S.C. ve S.T. isimli şahısların olayı gerçekleştirdikten sonra aracı terk ederek başka bir araçla Kuşluhan’a gittikleri ardından ise şehir merkezine geldikleri öğrenildi. S.T isimli zanlı Piraziz’de ki evine giderken, S.C isimli zanlı ise Giresun’da bir okulun mezuniyet törenine ardından Giresun sahiline gittiği bilgisine ulaşıldı. İşbirlikçi olarak güvenlik güçleri tarafından yakalanan E.B. isimli şahsın yakalanmasının ardından olayın aydınlatıldığı ileri sürülürken, Bulancak ve Pirazizli şahısların ise olayı gerçekleştirdiği bilgisine ulaşıldı. Şahısların emniyette ki sorguları devam ederken, olayla ilgili ayrıntılı bilginin resmi makamlardan yapılması bekleniyor.
Bulancak’ta meydana gelen hırsızlık olayında zanlıların ve işbirlikçinin yakalanmasının ardından toplam değeri 7 milyon 489 bin lira olduğu öğrenilen altınlar bulundu.

Olay sonrası çaldıkları araç ile Kuşluhan Köyüne kaçmak isterken aracın lastiğinin patlaması sonrası Şemsettin Mahallesinde bir mevkide aracı terk ederek kaçan zanlılar yapılan operasyonla yakalandı.

Kuyumcudan çalınan yaklaşık 4,5 kilo altın ise hırsızlık olayının faillerinden S.C. isimli şüphelinin Kuşluhan Köyünde bulunan evinin yakınında gömülü halde bulunuldu.

Olayda kullanılan tüfeğin bulunduğu öğrenilirken, Emniyet ve Jandarma ekiplerinin koordinesinde gerçekleşen olayın Giresun’da planlanarak hayata geçirildiği bilgisine ulaşıldı.

Olayı gerçekleştiren S.C. ve S.T. isimli şahısların olayı gerçekleştirdikten sonra aracı terk ederek başka bir araçla Kuşluhan’a gittikleri ardından ise şehir merkezine geldikleri öğrenildi.

S.T isimli zanlı Piraziz’de ki evine giderken, S.C isimli zanlı ise Giresun’da bir okulun mezuniyet törenine ardından Giresun sahiline gittiği bilgisine ulaşıldı.

İşbirlikçi olarak güvenlik güçleri tarafından yakalanan E.B. isimli şahsın yakalanmasının ardından olayın aydınlatıldığı ileri sürülürken, Bulancak ve Pirazizli şahısların ise olayı gerçekleştirdiği bilgisine ulaşıldı.

Şahısların emniyette ki sorguları devam ederken, olayla ilgili ayrıntılı bilginin resmi makamlardan yapılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.