Özen Kitapevinde milli bayramlarda kitaplarda indirim!

YAŞAM 22.04.2024 - 17:12, Güncelleme: 22.04.2024 - 17:12 4023 kez okundu.
 

Özen Kitapevinde milli bayramlarda kitaplarda indirim!

Bulancak’ta 35 yıldan bu yana kitap ve kırtasiye sektöründe öncü olan, Özen Kitap Kırtasiye İşletmecisi Ahmet Kara, bu kez yeni bir projeye imza attı.
Artık bundan böyle her milli bayramda o güne özgü indirimlere başladı. Buna göre bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında tüm kitaplarda yüzde 23, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında yüzde 19, 30 Ağustos Zafer Bayramında yüzde 30, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yüzde 29 indirim uygulayacak. Amaç bayramı yaşatmak, anmak ve işletme olarak katkı sunmak olacak. İndirimler sadece milli bayram günlerine özgü olacak. Özen Kitap Kırtasiye sahibi Kara gazetemize yaptığı açıklamada, “Okuyucularımıza bu kez milli bayram günlerine özgü indirimlerde bulunduk. 35 yıldan bu yana okuyucularımızı kitaplarla ve bazı günler yazarlarımızla buluşturuyoruz. Buluşturmaya da devam edeceğiz. Bu Milli Bayram günlerinde yaptığımız indirimlerle Özen Kitap Kırtasiyemize herkesi bekliyoruz” dedi.
Bulancak’ta 35 yıldan bu yana kitap ve kırtasiye sektöründe öncü olan, Özen Kitap Kırtasiye İşletmecisi Ahmet Kara, bu kez yeni bir projeye imza attı.

Artık bundan böyle her milli bayramda o güne özgü indirimlere başladı. Buna göre bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında tüm kitaplarda yüzde 23, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında yüzde 19, 30 Ağustos Zafer Bayramında yüzde 30, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yüzde 29 indirim uygulayacak. Amaç bayramı yaşatmak, anmak ve işletme olarak katkı sunmak olacak. İndirimler sadece milli bayram günlerine özgü olacak.

Özen Kitap Kırtasiye sahibi Kara gazetemize yaptığı açıklamada, “Okuyucularımıza bu kez milli bayram günlerine özgü indirimlerde bulunduk. 35 yıldan bu yana okuyucularımızı kitaplarla ve bazı günler yazarlarımızla buluşturuyoruz. Buluşturmaya da devam edeceğiz. Bu Milli Bayram günlerinde yaptığımız indirimlerle Özen Kitap Kırtasiyemize herkesi bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.