Piraziz’de başarılarıyla örnek okullar makamda

EĞİTİM 15.04.2024 - 17:01, Güncelleme: 15.04.2024 - 17:01 6081 kez okundu.
 

Piraziz’de başarılarıyla örnek okullar makamda

Piraziz Kaymakamı Burak Öz başarılı ve diğer öğrenciler arasında fark ortaya koyan lise öğrencilerini ödüllendirdi.
Kaymakam Öz, Piraziz Şehit Öner Güner İmam Hatip Lisesi’nden geleneksel okçulukta takım halinde 3 kategoride il birincisi olan 3 ayrı takımı, İsmail Yücel Meslek Teknik Anadolu lisesinden ve Şehit Öner Güner İmam Hatip Llisesinden mesleki uygulama yapan öğrencileri, Anadolu lisesi öğrencilerinden judo ve tekvandoda il birincisi olan öğrencileri, Piraziz Mesleki Teknik Anadolu lisesinden bilek güreşinde bölge müsabakalarına katılan öğrencileri ve son olarak Şehit Öner Güner İmam Hatip lisesinden atletizmin değişik dallarda il derecesi yapan öğrencileri makamında kabul ederek ödüllendirdi. Kaymakam Burak Öz, öğrencileri, öğretmenleri ve okul idarelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Piraziz Kaymakamı Burak Öz başarılı ve diğer öğrenciler arasında fark ortaya koyan lise öğrencilerini ödüllendirdi.

Kaymakam Öz, Piraziz Şehit Öner Güner İmam Hatip Lisesi’nden geleneksel okçulukta takım halinde 3 kategoride il birincisi olan 3 ayrı takımı, İsmail Yücel Meslek Teknik Anadolu lisesinden ve Şehit Öner Güner İmam Hatip Llisesinden mesleki uygulama yapan öğrencileri, Anadolu lisesi öğrencilerinden judo ve tekvandoda il birincisi olan öğrencileri, Piraziz Mesleki Teknik Anadolu lisesinden bilek güreşinde bölge müsabakalarına katılan öğrencileri ve son olarak Şehit Öner Güner İmam Hatip lisesinden atletizmin değişik dallarda il derecesi yapan öğrencileri makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Kaymakam Burak Öz, öğrencileri, öğretmenleri ve okul idarelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.