Salonsuz, Türkiye Üçüncüsü olduk

SPOR 05.06.2023 - 15:27, Güncelleme: 05.06.2023 - 15:27 5421+ kez okundu.
 

Salonsuz, Türkiye Üçüncüsü olduk

Spor Salonsuz ilçeden 2021-2022 döneminde Türkiye şampiyonluğuna kadar uzanan Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Bu yılda Türkiye üçüncüsü olarak Giresun’un gururu oldu.
Okul sporlarında bölgemizde ilk akla gelen okullardan olan Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu yine bir büyük başarıya daha imza attı. 1-5 Haziran 2023 tarihleri arasında Amasya ilinde yapılan 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Voleybol Küçükler Türkiye Birinciliğinde mücadele eden Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Erkek voleybol takımı 3-4’lük maçında Antalya Alanya Özel Hamdullah Eminpaşa Ortaokulu(A) 2-0 mağlup ederek Türkiye Üçüncüsü olarak evine dönecek. 2021-2022 döneminde Türkiye Şampiyonluğunu Giresun’a getiren ve Bulancak Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu 5 Haziran Pazartesi günü oynadığı maçta setleri 25-22, 25-22 alarak ikinci kez katıldığı Türkiye Şampiyonasında üçüncü olarak büyük bir başarıya imza atmış oldu. Beden Eğitimi Öğretmeni ve Voleybol Antrenörü Selçuk Sekban’ın okula atanması ile başlattığı voleybol seferberliği neticesinde il, grup ve yarıfinallerde oynamış ve geçen sezonda Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak ilçemiz, ilimiz ve okul adına çok büyük bir başarı elde etmişti. Daha önce de Bulancak Beton Spor ile erkekler voleybolda 2.liğ, 1. Liglerde ilçemiz adına önemli bir başarı elde eden Selçuk Sekban’ın ekibi Voleybol Efeler Liginin kapısından dönmüştü. Geçen yıl Çankırı’da oynadığı maçlarda finale kalan ve Ankara Ertuğrul Gazi Ortaokulunu 2-1 mağlup ederek tarihe adını altın harfler ile yazdırmayı başarmıştı. Bu sezonda aynı şekilde yeni bir ekiple yola çıkan Selçuk Sekban’ın ekibi Giresun il birinciliği, grup ve yarıfinaller de de birinci olarak Türkiye Birinciliğine adını yazdırmıştı. Amasya’da kendi grubunda yer alan Antalya Varsak Şelale Ortaokulunu 2-0 mağlup etti. İkinci günde temsilcimiz 2. maçta da Manisa Şadi Turgut Ortaokulu’nu aynı skorla 2-0 mağlup ederek 2’de 2 yaparak yoluna devam etti.  Grupta son maçta Tekirdağ Özel Çorlu TED Kolejini de 2-1 mağlup ederek yarıfinal oynadı. Yarıfinalde bir oyuncusunun sakatlanması ile sahadan çekilen Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bugün 3-4‘lük maçında Antalya Alanya Özel Hamdullah Eminpaşa Ortaokulu(A) her iki sette 25-22, 25-22 mağlup ederek üçüncü olarak şampiyonayı tamamladı.  Türkiye üçüncüsü olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu takımında şu oyuncular yer alıyor: Behzat Yiğit Elmalı, Berat Sarıgül, Eymen Uslu, Kerim Erdoğan, Muhammed Esad Dikgöz, Salih Furkan Ok, Yalın Yağız Timuroğlu, Yüksel Kayra Karataş, Çağatay Kesik, Mustafa Yiğit Ballılar, Yusuf Esat Turan ve Eymen Yılmaz. Türkiye Üçüncüsü olan Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulumuzu, Beden Eğitimi Öğretmeni Selçuk Sekban’ı ve sporcularımızı tebrik ederiz.       
Spor Salonsuz ilçeden 2021-2022 döneminde Türkiye şampiyonluğuna kadar uzanan Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Bu yılda Türkiye üçüncüsü olarak Giresun’un gururu oldu.

Okul sporlarında bölgemizde ilk akla gelen okullardan olan Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu yine bir büyük başarıya daha imza attı.

1-5 Haziran 2023 tarihleri arasında Amasya ilinde yapılan 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Voleybol Küçükler Türkiye Birinciliğinde mücadele eden Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Erkek voleybol takımı 3-4’lük maçında Antalya Alanya Özel Hamdullah Eminpaşa Ortaokulu(A) 2-0 mağlup ederek Türkiye Üçüncüsü olarak evine dönecek.

2021-2022 döneminde Türkiye Şampiyonluğunu Giresun’a getiren ve Bulancak Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu 5 Haziran Pazartesi günü oynadığı maçta setleri 25-22, 25-22 alarak ikinci kez katıldığı Türkiye Şampiyonasında üçüncü olarak büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Voleybol Antrenörü Selçuk Sekban’ın okula atanması ile başlattığı voleybol seferberliği neticesinde il, grup ve yarıfinallerde oynamış ve geçen sezonda Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak ilçemiz, ilimiz ve okul adına çok büyük bir başarı elde etmişti.

Daha önce de Bulancak Beton Spor ile erkekler voleybolda 2.liğ, 1. Liglerde ilçemiz adına önemli bir başarı elde eden Selçuk Sekban’ın ekibi Voleybol Efeler Liginin kapısından dönmüştü. Geçen yıl Çankırı’da oynadığı maçlarda finale kalan ve Ankara Ertuğrul Gazi Ortaokulunu 2-1 mağlup ederek tarihe adını altın harfler ile yazdırmayı başarmıştı.

Bu sezonda aynı şekilde yeni bir ekiple yola çıkan Selçuk Sekban’ın ekibi Giresun il birinciliği, grup ve yarıfinaller de de birinci olarak Türkiye Birinciliğine adını yazdırmıştı. Amasya’da kendi grubunda yer alan Antalya Varsak Şelale Ortaokulunu 2-0 mağlup etti. İkinci günde temsilcimiz 2. maçta da Manisa Şadi Turgut Ortaokulu’nu aynı skorla 2-0 mağlup ederek 2’de 2 yaparak yoluna devam etti.  Grupta son maçta Tekirdağ Özel Çorlu TED Kolejini de 2-1 mağlup ederek yarıfinal oynadı. Yarıfinalde bir oyuncusunun sakatlanması ile sahadan çekilen Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bugün 3-4‘lük maçında Antalya Alanya Özel Hamdullah Eminpaşa Ortaokulu(A) her iki sette 25-22, 25-22 mağlup ederek üçüncü olarak şampiyonayı tamamladı. 

Türkiye üçüncüsü olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu takımında şu oyuncular yer alıyor: Behzat Yiğit Elmalı, Berat Sarıgül, Eymen Uslu, Kerim Erdoğan, Muhammed Esad Dikgöz, Salih Furkan Ok, Yalın Yağız Timuroğlu, Yüksel Kayra Karataş, Çağatay Kesik, Mustafa Yiğit Ballılar, Yusuf Esat Turan ve Eymen Yılmaz.

Türkiye Üçüncüsü olan Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulumuzu, Beden Eğitimi Öğretmeni Selçuk Sekban’ı ve sporcularımızı tebrik ederiz.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.