Seçim sonrası nakliyecilere sıkı denetim!

GÜNDEM 25.04.2024 - 17:34, Güncelleme: 25.04.2024 - 17:34 2338 kez okundu.
 

Seçim sonrası nakliyecilere sıkı denetim!

31 Mart seçimlerinden sonra Giresun'da polis uygulama noktalarında vergi dairesi memurları nakliyecilere yönelik kontrol ve denetimlere başladı.
Edinilen bilgilere göre, son 10 gündür Giresun’da polis noktalarında yük taşımacılığı yapan nakliyeci esnaflarının araçlarında evrakların kontrol edildiği öğrenilirken, bu durumun seçim sonrası artırılması dikkat çekti. Yapılan denetimlerin yük taşımacılığında fahiş fiyatların önüne geçilmek için yapıldığı ileri sürülürken, konu hakkında gazetemize konuşan Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, “Her sektörde olduğu gibi taşımacılık sektöründe de fahiş fiyatların olması vatandaşımızı mağdur ediyor. Bu nedenle Giresun genelinde polis uygulama noktalarında vergi memurları tarafından evraklar kontrol ediliyor. Yapılan uygulamalar fahiş fiyatların önüne geçmek için atılan bir adımdır” dedi. Ülke genelinde de vergi denetimlerinin artırıldığı öğrenilirken, uygulamaların her geçen gün artacağı bilgisine ulaşıldı.    
31 Mart seçimlerinden sonra Giresun'da polis uygulama noktalarında vergi dairesi memurları nakliyecilere yönelik kontrol ve denetimlere başladı.

Edinilen bilgilere göre, son 10 gündür Giresun’da polis noktalarında yük taşımacılığı yapan nakliyeci esnaflarının araçlarında evrakların kontrol edildiği öğrenilirken, bu durumun seçim sonrası artırılması dikkat çekti.

Yapılan denetimlerin yük taşımacılığında fahiş fiyatların önüne geçilmek için yapıldığı ileri sürülürken, konu hakkında gazetemize konuşan Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, “Her sektörde olduğu gibi taşımacılık sektöründe de fahiş fiyatların olması vatandaşımızı mağdur ediyor. Bu nedenle Giresun genelinde polis uygulama noktalarında vergi memurları tarafından evraklar kontrol ediliyor. Yapılan uygulamalar fahiş fiyatların önüne geçmek için atılan bir adımdır” dedi.

Ülke genelinde de vergi denetimlerinin artırıldığı öğrenilirken, uygulamaların her geçen gün artacağı bilgisine ulaşıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.