Sıbıç’tan Köse’ye nazik ziyaret

SİYASET 16.04.2024 - 16:01, Güncelleme: 16.04.2024 - 16:11 5468 kez okundu.
 

Sıbıç’tan Köse’ye nazik ziyaret

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’yi makamında ziyaret etti.
Seçim ziyaretlerinin yoğun geçtiği bugünlerde yeni Belediye Başkanı seçilen Necmi Sıbıç Ramazan Bayramı sonrası hem misafirlerini ağırlamaya hem de misafir olmaya devam ediyor. Başkan Sıbıç’ın bugünkü ziyareti ise Fuat Köse’ye oldu. Yapılan bu ziyarette Başkan Fuat Köse; “Bulancak Belediye Başkanımız kıymetli dostum Necmi Sıbıç’a nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Giresun ve Bulancak'ın gelişimi ve kalkınması için el ele çalışacağız” ifadelerini kullanarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.  
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’yi makamında ziyaret etti.

Seçim ziyaretlerinin yoğun geçtiği bugünlerde yeni Belediye Başkanı seçilen Necmi Sıbıç Ramazan Bayramı sonrası hem misafirlerini ağırlamaya hem de misafir olmaya devam ediyor. Başkan Sıbıç’ın bugünkü ziyareti ise Fuat Köse’ye oldu.

Yapılan bu ziyarette Başkan Fuat Köse; “ Bulancak Belediye Başkanımız kıymetli dostum Necmi Sıbıç’a nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Giresun ve Bulancak'ın gelişimi ve kalkınması için el ele çalışacağız” ifadelerini kullanarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.