Şimşirli Göl 2024 yaz sezona hazır!

YAŞAM 08.04.2024 - 15:18, Güncelleme: 08.04.2024 - 15:23 5861 kez okundu.
 

Şimşirli Göl 2024 yaz sezona hazır!

Şimşirli Göl Alabalık ve Ekoturizm tesisi 2024 sezonu son hazırlıklarını tamamlayarak faaliyete geçti.
Bulancak’ın doğal güzelliğiyle meşhur Pazarsuyu Salman Mevkiinde bulunan Efendioğlu Şimşirli Göl Turistik ve Alabalık dinlenme tesisi yöresel kahvaltı, alabalık ve et çeşitleriyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Kapalı ve açık alanlarıyla aynı anda onlarca müşteriye hizmet verebilen Şimşirli Göl’de, küçük ailelere özel Bungalov restoranlar, iki adet kapalı büyük restoran, açık restoran, havuz, basket sahası, voleybol sahası ve gezi alanlarının yanı sıra çam ağaçları arasında yayla tadında güzel bir gün geçirme imkanı buluyorsunuz. İşletme Sahibi Yusufcan Efendioğlu, “Güzel bir kış sezonunu geride bıraktık. Halkımızın doğa içerisinde güzel bir gün geçirmesi amacıyla tesisimiz tamamıyla ailelere yöneliktir. Her akşam saat 00:00’a kadar açık olan tesisimizde geçen sezon başlattığımız kamelya kiralama hizmetinden güzel geri dönüşler aldık. Bu yazda yayla tadında bir gün geçirmek ve ızgaranızı kendiniz yakmak isterseniz ırmak yanındaki 10 kişi kapasiteli kamelyalarımızı günübirlik kiralama hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Sahilden sadece 10 km mesafede doğa harikası tesisimize siz değerli halkımızı bekliyoruz” dedi.
Şimşirli Göl Alabalık ve Ekoturizm tesisi 2024 sezonu son hazırlıklarını tamamlayarak faaliyete geçti.

Bulancak’ın doğal güzelliğiyle meşhur Pazarsuyu Salman Mevkiinde bulunan Efendioğlu Şimşirli Göl Turistik ve Alabalık dinlenme tesisi yöresel kahvaltı, alabalık ve et çeşitleriyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Kapalı ve açık alanlarıyla aynı anda onlarca müşteriye hizmet verebilen Şimşirli Göl’de, küçük ailelere özel Bungalov restoranlar, iki adet kapalı büyük restoran, açık restoran, havuz, basket sahası, voleybol sahası ve gezi alanlarının yanı sıra çam ağaçları arasında yayla tadında güzel bir gün geçirme imkanı buluyorsunuz.

İşletme Sahibi Yusufcan Efendioğlu, “Güzel bir kış sezonunu geride bıraktık. Halkımızın doğa içerisinde güzel bir gün geçirmesi amacıyla tesisimiz tamamıyla ailelere yöneliktir. Her akşam saat 00:00’a kadar açık olan tesisimizde geçen sezon başlattığımız kamelya kiralama hizmetinden güzel geri dönüşler aldık. Bu yazda yayla tadında bir gün geçirmek ve ızgaranızı kendiniz yakmak isterseniz ırmak yanındaki 10 kişi kapasiteli kamelyalarımızı günübirlik kiralama hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Sahilden sadece 10 km mesafede doğa harikası tesisimize siz değerli halkımızı bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.