Tesis yapılmayınca Giresunlu şehidin adını yaşatarak kendi tesislerini açıyorlar

TURİZM 27.01.2024 - 17:25, Güncelleme: 27.01.2024 - 17:25 19050+ kez okundu.
 

Tesis yapılmayınca Giresunlu şehidin adını yaşatarak kendi tesislerini açıyorlar

Giresun'un Bulancak İlçesinde tesis haline getirilmiş bir kayak merkezi olmaması nedeniyle vatandaşlar kendi kayak merkezini oluşturmak için harekete geçti.
Bulancak Aydındere Demirci Obasında bulunan alana kayak merkezi açmak için girişimde bulunan vatandaşlar 28 Ocak Pazar günü sezonu açmak için vatandaşlara çağrıda bulundular. İsmini geçtiğimiz günlerde şehadete eren Giresunlu Şehit Ahmet Köroğlu Kayak Merkezi olarak adlandırdıklarını ifade eden organizasyon sorumlusu Aydındere Derecikalan Mahallesi Muhtar Adayı Emine Akçal, tüm Giresun, Bulancak ve bölge halkını açılışa davet etti. Samsun ve Ordulu vatandaşlarıda açılışa davet eden Akçal, aynı zamanda açılışta off-road yarışları, hamsi ve et ızgara, kayak etkinliği ve çeşitli yarışmalar tertip edeceklerini açıkladı. Çambaşı'ndan ne farkımız var? Giresun'un yanı başında ki Çambaşı Yaylasında bulunan kayak merkezi malum okulların tatil olması ile beraber tatilcilerin akınına uğrarken Giresun'un her platformda geriye düşmesinin tepkileri devam ediyor. Giresun ve Ordu'dan gelen tatilciler Çambaşı'nda ki kayak merkezinde karın keyfini çıkarırken, Giresun olarak yetkililerin sahip çıkmaması sonrası vatandaşların harekete geçmesi ise takdir topladı.
Giresun'un Bulancak İlçesinde tesis haline getirilmiş bir kayak merkezi olmaması nedeniyle vatandaşlar kendi kayak merkezini oluşturmak için harekete geçti.

Bulancak Aydındere Demirci Obasında bulunan alana kayak merkezi açmak için girişimde bulunan vatandaşlar 28 Ocak Pazar günü sezonu açmak için vatandaşlara çağrıda bulundular. İsmini geçtiğimiz günlerde şehadete eren Giresunlu Şehit Ahmet Köroğlu Kayak Merkezi olarak adlandırdıklarını ifade eden organizasyon sorumlusu Aydındere Derecikalan Mahallesi Muhtar Adayı Emine Akçal, tüm Giresun, Bulancak ve bölge halkını açılışa davet etti.

Samsun ve Ordulu vatandaşlarıda açılışa davet eden Akçal, aynı zamanda açılışta off-road yarışları, hamsi ve et ızgara, kayak etkinliği ve çeşitli yarışmalar tertip edeceklerini açıkladı.

Çambaşı'ndan ne farkımız var?

Giresun'un yanı başında ki Çambaşı Yaylasında bulunan kayak merkezi malum okulların tatil olması ile beraber tatilcilerin akınına uğrarken Giresun'un her platformda geriye düşmesinin tepkileri devam ediyor.
Giresun ve Ordu'dan gelen tatilciler Çambaşı'nda ki kayak merkezinde karın keyfini çıkarırken, Giresun olarak yetkililerin sahip çıkmaması sonrası vatandaşların harekete geçmesi ise takdir topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.